StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Щасливчики жовтня 2023 року: астролог розповів, що чекає на 4 знаки зодіаку

8 жовтня 2023, 13:01
На представників чотирьох знаків зодіаку чекає неймовірний успіх. Але у деяких сферах можуть бути проблеми, наприклад, з фінансами і здоров’ям.
Счастливая пара, знаки зодиака
Астролог Влад Росс назвав щасливчиків жовтня 2023 року/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, ua.depositphotos.com

Представників чотирьох знаків зодіаку у жовтні 2023 року чекає успіх і багато позитиву, але не обійдеться і без деяких неприємних моментів.

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень-2023 року, у якому, зокрема, розповів, для яких знаків зодіаку цей місяць буде найщасливішим з-поміж інших знаків.

Близнюки

Одні з перших, хто потрапив до списку щасливчиків жовтня 2023 року, є Близнюки. Для представників цього знака поточний місяць є сприятливим періодом. Якщо окремим Близнюкам здається, що оточуючі їх недооцінюють, то саме у цей період часу такий стан речей вдасться змінити.

"Гасло місяця – іноді мрії збуваються не так, як нам би хотілося, а навіть краще. Тому жовтень – це зоряний час для Близнюків. Незважаючи на те, що від багатьох у жовтні удача відвернеться, Близнюкам буде катастрофічно щастити", – зазначив Влад Росс.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Близнюків: 2, 7, 10, 24.

Несприятливі дні жовтня для Близнюків: 13, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра. У жовтні-2023 зірки подарують Близнюкам прекрасні шанси проявити себе з кращого боку. Комунікабельність і чарівність допоможуть представникам знака вирішувати навіть складні ситуації. Якщо потрібно укласти договір, краще це зробити на початку місяця.

У середині жовтня потрібно бути напоготові, адже хтось захоче ввести вас в оману і спробувати вами маніпулювати. 13-16 жовтня велика ймовірність гострого конфлікту на роботі, тому в ці дні варто не піддаватися на провокації і тримати себе в руках.

Цього місяця можливе знайомство з впливовою людиною, що вплине на кар’єру. Тим, хто шукає роботу, надійдуть цікаві пропозиції

Гроші. Потрібно цього місяця вчасно сплачувати штрафи, податки і намагатися не влазити в борги.

Особисте життя. Жовтень 2023 року буде на рідкість сприятливим місяцем для особистого життя Близнюків. У першій половині місяця у них з'явиться можливість по-справжньому закохатися, і це буде хтось із їхнього оточення. Кохання буде взаємним.

Але в середині місяця у представників знака можуть з’явитися невеликі проблеми у стосунках. Щоб уникнути неприємностей, варто уважніше поставитися до почуттів і бажань своєї другої половинки.

Сімейні пари в жовтні можуть задуматися про дитину, і цей місяць буде дуже сприятливим для зачаття.

"Вільним представникам знака зірки обіцяють перспективне романтичне знайомство наприкінці місяця. Воно може статися в будь-який момент, за будь-яких обставин. Завдання Близнюків у цей час – бути постійно при параді. Жовтневий роман покладе початок довгостроковій любові і стосункам на взаємовигідних умовах, особливо якщо це станеться поблизу місячного затемнення 28 жовтня", – зазначив астролог.

Здоров'я. У першій половині жовтня Близнюки можуть відчути легке нездужання, що може відбуватися через їхню недовірливість та іпохондрію. У дощ варто брати парасольку і пити гарячий чай із лимоном для підтримки здоров’я. Слід уникати зайвих навантажень, не піднімати важкого, а також обмежити споживання солі.

Діва

Жовтень 2023 буде хорошим періодом також для Дів. Зірки радять Діві не захоплюватися подоланням перешкод, а плисти за течією. Багато проблем будуть вирішуватися самі собою

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Діви: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня для Діви: 9, 12, 14, 16, 23.

Кар'єра та фінанси. Буде багато, але всі козирі для досягнення успіху – в руках Діви. Проте перенапружуватися цього місяця не варто. Представники знака будуть організованими, але не будуть дуже розслаблятися, відчувши успіх. Всередині місяця є небезпека посваритися з кимось із колег, тому не варто давати волю емоціям.

Особисте життя. Цей місяць може принести Діві розбіжності, сварки і суперечки з другою половиною через дрібні побутові проблеми. Якщо Діві вдасться контролювати свої емоції, то в середині місяця стосунки зміцняться. Якщо не вдасться, тоді в середині місяця слід чекати охолодження відносин. Щоб цього уникнути, треба нагадувати собі про необхідність поважати почуття своєї другої половинки.

"В особистому житті вільних Дів почнеться світла смуга, коли можна буде зустріти обранця або обраницю всього свого життя. Однак будь-який зв'язок, який утворюється в цей час, може бути для Діви вельми прагматичним – буде менше романтики, але більше розуміння того, хто саме потрібен поруч. Для самотніх Дів наприкінці жовтня вимальовується хороша перспектива для вдалого романтичного знайомства. Зустріч може відбутися на вечірці, в музеї або театрі", – зазначив астролог.

Здоров'я. Енергетичний потенціал жовтня для Діви буде досить високим, він допоможе впоратися з непростими життєвими ситуаціями і подарує хороше самопочуття.

Скорпіон

Ще одним найщасливішим знаком у жовтні буде Скорпіон.

"Гасло місяця для Скорпіона – хто не ризикує, той не п'є шампанське. Тому Скорпіон може робити життєві ставки і бути авантюристом. Це час, коли в жодному разі не можна пасувати, навпаки, потрібно ухвалювати важливі рішення", – каже астролог.

Зірки радять Скорпіону в жовтні насолоджуватися щастям і ризиком, частіше виїжджати з міста на природу, домагатися важливих змін, пов'язаних з іноземними громадянами. Місяць сприятливий для еміграції, головне – не залишатися на самоті.

Сприятливі дні для Скорпіона в жовтні 2023 року: 6, 11, 20, 25, 26.

Несприятливі дні жовтня для Скорпіона: 1, 8, 15, 16, 23.

Кар'єра та фінанси. Цей місяць буде сприятливим для кар'єрного росту, старту бізнесу, реалізації великих фінансових проєктів. Місяць буде сприятливим для того, щоб голосно заявити про себе, просунути себе і ризикувати. Проте не варто покладатися ні на друзів, ні на начальників, ні на колег – необхідно розраховувати на себе.

Особисте життя. У жовтні-2023 все таємне ставатиме явним. Якщо Скорпіон перебуває у стосунках, які ретельно приховувалися, то цього місяця про них можуть дізнатися оточуючі. Але навіть якщо Скорпіон ні з ким не зустрічається, великий ризик стати жертвою чуток, причому вельми неправдоподібних, тому треба бути уважнішими.

"В середині жовтня, на сонячному затемненні, можливі конфлікти з дружиною або чоловіком. Якщо батьки будуть намагатися примирити пару, потрібно дати їм шанс, але при цьому у жодному разі не можна дозволяти друзям примиряти подружжя, інакше буде просто шквал звинувачень на адресу Скорпіона", – каже астролог.

Щодо перспектив для вільних Скорпіонів, то поки що для них нічого не проглядається. Можливий лише таємний роман. Якщо ви хочете зруйнувати одні стосунки і побудувати інші, потрібно зважувати усі за і проти.

Здоров'я. У жовтні 2023-го імунітет Скорпіона буде трохи ослабленим. Щоб не підхопити вірус, краще рідше бувати в громадських місцях. Скорпіону протипоказані перекушування в кафе та їдальнях, оскільки цього місяця великий ризик отруєнь. Та й взагалі, потрібно бути обережнішим із їжею. Цього місяця можуть загостритися хронічні недуги. Головне в жовтні для Скорпіона – відновити сили і зміцнити імунітет.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Водолій

Хорошим періодом поточний місяць буде і для Водолія. Представникам цього знака почне щастити.

У жовтні хороший час для того, щоб подумати про додаткову освіту. Цього місяця Водолій може експериментувати з іміджем, змінювати роботу або рід діяльності, переїжджати і знаходити свою долю за кордоном.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Водолія: 3, 9, 13, 22, 28, 31.

Несприятливі дні жовтня для Водолія: 1, 2, 10, 11, 27, 30.

Кар'єра. Поточного місяця представникам знака вдасться відвоювати територію від ворожих зазіхань. Конкуренти на роботі не матимуть жодного шансу на успіх. Навпаки, Водолій може сам висуватися вперед і забирати славу всього колективу. Він зможе увімкнути чарівність перед начальством.

Найвигідніше вкладення грошей у жовтні для Водолія – це вкладення в нові знання, системне вивчення іноземних мов, освоєння нової справи, IT-технологій.

Здоров'я. У жовтні у Водолія можуть загостритися хронічні хвороби. На такий випадок під рукою повинні бути лікарські препарати. Важливо одягатися по погоді і не застуджуватися. Потрібно намагатися тримати ноги в теплі і не промокати. У жовтні саме час задуматися про профілактику грипу, ГРЗ і коронавірусу.

Дивіться відеоверсію гороскопу на жовтень 2023 року для всіх знаків Зодіаку від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Коул Протс прогнозував, що затемнення у жовтні вплине на кожен знак зодіаку. Він зазначив, що у жовтні 2023 року світ охопить сонячне затемнення в Овні та Терезах, які будуть насичені терміновими та інтенсивними подіями. Коли ретроградний Плутон відходить назад, то затемнення потрапляють у центр уваги, а це так звані ворота до трансформації, які відкривають новий розділ життя.

Також астролог Влад Росс раніше розповідав, що затемнення у жовтні 2023 року буде "диявольським". У другий місяць осені будуть одразу два затемнення: 14 жовтня – сонячне, а 28 жовтня – місячне. Астролог Влад Росс розповів, який вплив матимуть на нас ці астрономічні явища.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти