StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

7 гріхів тих, хто на дієті: уникайте цих поширених помилок, якщо хочете схуднути

14 вересня 2021, 07:35
нколи на шляху до тіла мрії ми робимо такі очевидні й прості помилки, що аж прикро. Часто ми це робимо через незнання.
схуднення, дієта
7 головних помилок при схудненні / Фото pixabay.com

Намагаючись позбутися від зайвих кілограмів, ми часто допускаємо прикрі промахи, які заважають нам досягти бажаних результатів в короткі терміни. Перевірте, чи не допускаєте Ви цих поширених помилок при схудненні.

Інколи на шляху до тіла мрії ми робимо такі очевидні й прості помилки, що аж прикро. Часто ми це робимо через незнання. Засновник школи і дієтолог Андрій Невський розповів про 7 типових помилок тих, хто дотримується дієти. Тому мотайте на вус і худніть ефективно!

ТОП-7 помилок при схудненні

відео дня
  • Нудьга

Якщо ви на дієті і нічим зайнятися, то у першу чергу будете думати про їжу. Але якщо ви чимось захоплені, то можете навіть забути про обід. Тому складіть свій денний розпорядок так, аби у вас було якомога менше вільного часу: робота, хобі, прогулянки, відпочинок.

  • Нечітка схема

Складіть раціон заздалегідь – і вам не доведеться перекушувати чим доведеться. Зазвичай такі перекуси не збалансовані щодо білків, жирів та вуглеводів, мають багато калорій, але почуття ситості не дають.

  • Часті перекуси

Перекус передбачає невелику порцію їжі, але погодьтеся, з постійними перекусами можна легко перебрати свою денну норму калорій. Харчуйтеся 3 – 4 рази на день нормальними порціями.

  • Великі порції

Ви можете їсти лише корисну й правильну їжу, але якщо ви їсте "за трьох", ви все одно будете набирати вагу. Використовуйте невеликий посуд і не переїдайте.

Дієта
Використовуйте на дієті невелику посудину, щоб уникнути великих порцій / Womenlikes

  • Недосип

Коли бракує сну люди зазвичай починають заїдати це чимось смачненьким. Гормони насичення втрачають чутливість, тому часто переїдають. Пам'ятайте, сон неможливо нічим замінити.

  • Доїдання за дітьми

Часто їжу доїдають, щоб вона не пропала. Проте під час цього ніхто не рахує ці калорії до своєї денної норми. Залишки страви краще відразу відправити в смітники, аби не шкодити своїй фігурі.

  • "Відпрацювання"

Інколи й справді лишні калорії можна компенсувати на біговій доріжці. Але часто це робити не можна. Надлишкові тренування – великий стрес для організму.

читайте такожТОП-5 варіантів корисної вечері для стрункої фігури, які швидко і легко готуються

Раніше відомий дієтолог і колишній фітнес-тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська поділилася кількома прийомами, як урізноманітнити раціон, якщо ви хочете харчуватися правильно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти