StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стрижки до плечей 2020 – наймодніші омолоджувальні зачіски: фото

25 липня 2020, 11:20
Вдала стрижка - та, яка дарує крила й змушує відчувати себе молодшою.

Стрижка до плечей – найкращий варіант для тих, кому мало "застигнути" в одному образі. І, якщо казати відверто, така довжина – найбільш універсальна, вона дозволяє створити безліч неймовірних зачісок на кожен день, а також для особливого випадку – вечірки, дня народження або важливого заходу на роботі.

відео дня

Крім того, будь-яка стрижка для волосся до плечей пасує для будь-якої форми обличчя. Тему віку не будемо зачіпати свідомо – адже не має значення, скільки вам років, бо довжина до плечей – немов чарівна пелюстка з квітки бажань - здатна адаптуватися під будь-який вік.

Така довжина волосся пом'якшує риси обличчя, додає образу жіночності, зміщує акценти й відмінно освіжає, а це означає, що якщо ви хочете здаватися молодшою – довжина волосся до рівня плечей вам в цьому допоможе!

Ми підготували для вас список найпопулярніших жіночих стрижок до плечей, які здатні приємно здивувати.

Стрижки до плечей 2020 - тренди

Багатошарове пряме волосся

По-перше, почнемо з того, що шари – приголомшлива можливість додати волоссю об'єму й життя. Якщо у вас від природи пряме волосся, то ви побачите, що разом з шарами з'явиться цікава форма, адже пряме волосся виглядають трохи плоско. Крім того, це можливість створити індивідуальний образ – адже справжній майстер стриже шари з урахуванням особливостей обличчя – у залежності від цього вони можуть трохи прикривати обличчя або зміщати акценти ближче до підборіддя.

Стрижки до плечей
Стрижки до плечей / Instagram

Крім того, врах*йте, у 2020 році в моді пряме волосся, тому морочитися з феном для створення локонів не обов'язково. Але якщо тягне на романтику – тоді все у ваших руках, лише щоб вам подобалося!

Тупе волосся до плечей

Стрижка блант боб, або тупе волосся до плечей - одна з найпопулярніших, адже не вимагає від жінок особливих зусиль для укладання, а це, погодьтеся, у сучасному світі вкрай важливо. Тупий зріз виглядає розкішно й витончено, робить волосся візуально густішими. Таку зачіску можна прикрасити будь-якими модними шпильками - на тлі прямого зрізу вони виглядатимуть фантастично.

Стрижки до плечей
Стрижки до плечей / Instagram

Пряме волосся до плечей без чубчика в стилі 90-х

Якщо потрібно врівноважити риси обличчя й візуально витягнути обличчя, тоді ця стрижка – знахідка для вас. Зробіть сміливе, суперпряме волосся до плечей, овальне чи ромбоподібне – і ви відразу переконаєтеся в тому, що це вишуканий варіант, який додає образу шарму. Проділ можна зробити збоку, але також спробуйте центральний проділ – так було модно в 90-х.

Стрижки до плечей / Instagram
Стрижки до плечей / Instagram

Хвилясте волосся до плечей з чубком

Чубчик - ідеальний "друг" для хвилястого волосся до плечей. Є багато різних типів чубчика, тому стиль може бути адаптований до форми вашого обличчя – головне, не вибирайте чубчик просто тому, що він вам подобається, адже він повинен гармонійно поєднуватися з вашим обличчям, а не виділятися і не бігти попереду нього.

Один з трендових стилів – легка неохайність, тобто не прагніть до ідеалу, будьте трохи схожими на француженок, нехай ваші хвилі виглядають рельєфними і скуйовдженими. Чубок, до речі, теж трохи розпелехатьте, і ви приміряєте на себе модний у 2020 році стиль 70-х – легкий, невимушений і який не вимагає особливого догляду.

Стрижки до плечей
Стрижки до плечей / Instagram

Чубчик і пряме волосся до плечей

Це чудовий варіант для власниць тонкого або густого волосся. Довжина до плечей особливо добре поєднується з рваним чубчиком середньої довжини. Але не тільки. Ви можете зробити подовжений чубок на бік, або чубок-шторку в стилі Бріджит Бардо, або навіть дитячий чубок. У будь-якому разі ви виглядатимете ефектно.

Стрижки до плечей
Стрижки до плечей / Instagram

Найголовніше - це те, що в такій стрижці немає нічого зайвого, що може візуально додати зайвих років. Навпаки, в ній простота й витонченість, які неоціненні.

читайте такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся в стилі 90-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, жіноча стрижка круглий каскад — це середнє чи коротке волосся. Її стрижуть рівномірно по колу. Вона не вимагає зусиль для укладання – саме тому її охрестили як "стрижка без укладання". Завдяки тому, що волосся стрижуть по колу, після миття голови волосся саме лягає в гарну зачіску.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти