StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Круглий каскад – розкішна жіноча стрижка 2020, яка пасує усім

30 червня 2020, 04:25
Круглий каскад не вимагає зусиль для укладання, і до перукаря можна ходити рідше.

Жінки досить часто скаржаться на перукарів. І річ навіть не у вартості послуги. Іноді ми не вміємо правильно пояснити, що хочемо, а часом перукар слухає нас уважно, і робить своє.

У вас, напевно, теж десь у глибині пам'яті зберігаються ті дні, коли вийшли мало не в сльозах з місця, яке має по своїй суті перетворити на красуню. Саме тому багато жінок згодом починають викручуватися, як можуть – самостійно стрижуть себе, дивляться різні відео, на яких детально розповідають, як постригти волосся в домашніх умовах, - і вже на власних помилках вчаться створювати на своїй голові те, про що завжди мріяли.

відео дня

Волосся – це ахіллесова п'ята жінки. Саме тому, приходячи до салону краси і сідаючи у крісло, ми стаємо вразливими – майже як у фотосалоні, де роблять миттєве фото на паспорт.

Так ось, саме в кріслі перукаря ми можемо стати сильнішими і впевненішими в собі, а можемо розбитися на дрібні шматочки й потім довго збирати себе. Тому бажаємо вам знайти справжнього майстра, який зуміє відчути вас. Не поспішайте сідати у крісло, – бо за вами черга – покажіть майстру фото, переконайтеся, що вас зрозуміли, і стежте за всім процесом стрижки.

До чого все це?

Річ у тім, що під час підготовки матеріалу на очі потрапили фотографії приголомшливої стрижки – круглий каскад 2020 – і коментарі під ними, що наші майстри просто не вміють або не хочуть так стригти, виходить все одно грубо, незграбно і не так, як хочеться.

Ця стрижка – для багатьох жінок мрія, яка, хочемо сподіватися, цього року здійсниться – адже вона в тренді. А багато хто пам'ятає її з дитинства, і з приємним щемом у голосі згадують 90-і, свій приголомшливий круглий каскад і той неймовірний час, коли вони були безтурботними і дійсно щасливими.

читайте такожУ тренди вибилася вражаюча жіноча стрижка Bowl Cut з 90-х: фотоСьогодні ми розповімо вам про культову жіночу стрижку 90-х, яку подарувала світові Дженіфер Еністон (Рейчел Грін, серіал Друзі). Подивіться нашу фотогалерею – там зібрані зразки круглого каскаду, і дуже сподіваємося, що вони допоможуть вам втілити мрію в життя.

Модна жіноча стрижка круглий каскад 2020 – на що звернути увагу

Довжина. Жіноча стрижка круглий каскад — це середнє чи коротке волосся. Її стрижуть рівномірно по колу.

Стрижка круглий каскад не вимагає зусиль для укладання – саме тому її охрестили як "стрижка без укладання". Завдяки тому, що волосся стрижуть по колу, після миття голови волосся самі лягають у гарну зачіску.

Каскад круглий на короткому волоссі виглядає жіночно. Такий варіант можна розглядати, як альтернативу стрижкам каре або боб.

Фарбування волосся у техніці балаяж, як і будь-яке інше забарвлення, на круглому каскаді виглядає дуже ефектно.

читайте такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся в стилі 90-х: фотоКруглий каскад гарно відростає, зачіска тримає форму, тому можете ходити до салону краси раз на три місяці.

Мінуси круглого каскаду: не можна відразу зробити рівну стрижку, а тим, хто обожнює хвостики і кіски, буде важко, бо стрижка не пристосована для цього.

Чубчик: у залежності від форми обличчя, круглий каскад можна поєднувати з таким чубчиком, який вам найбільше личить.

Плавний овал стрижки згладить усі гострі кути, візуально зробить обличчя гармонійнішим – саме тому стрижку може вибрати володарка будь-якої форми обличчя.

Вік – не має значення. Круглий каскад пасує і маленьким дівчаткам, і дорослим жінкам, проте щоразу виглядає оригінально й неповторно. Це стосується і структури волосся – навіть якщо у вас кучеряве волосся, круглий каскад вийде приголомшливим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти