Україна ввела контроль цін на ряд продуктів

9 березня 2022, 14:28
Контроль за виконанням покладено на обласні військові адміністрації спільно з Нацполіцією, Держспоживслужбою та Держлікслужбою.

Продукт
Уряд обмежив ціни на продукти / ua.depositphotos.com

Україна ввела контроль цін на ряд продуктів. Зокрема, хліб, крупи, борошно, масло, яйця, м'ясо, овочі, ліки, а також паливо.

Таким чином на період дії воєнного стану обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією, Держспоживслужбою та Держлікслужбою доручено забезпечити контроль за встановленням роздрібними продавцями цін на наступні товари-Борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів №223 від 6 березня, в цьому списку також свинина, яловичина, птиця (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, Олія соняшникова і цукор кристалічний.

Крім того, Того здійснюватиметься контроль роздрібних цін капусти білокачанної, цибулі ріпчастої, буряка, моркви, картоплі, етанолу (розчин 96%), вітчизняних нестероїдних протизапальних та антибактеріальних ліків, бензину А-95, дизпалива та скрапленого газу.

Нагадаємо, у Службі безпеки України повідомили, що виходячи зі свідчень російського військового, який потрапив під обстріл від своїх же товаришів, армія РФ має пряму вказівку розстрілювати українське цивільне населення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти