Всіх чіпав за руки і поцілував дитину: Путін обурив дивною поведінкою

29 червня 2023, 05:00оновлено 29 червня 2023, 12:02
Чоловік, схожий на російського диктатора, під час зустрічі з місцевими жителями Дагестану повівся дуже відверто.
Володимир Путін
Путін поцілував дитину в Дагестані / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, Telegram

Російський диктатор Володимир Путін відправився з візитом в Дагестан і обурив своєю поведінкою на публіці. Він особисто поцілував дитину в натовпі. Дивний відео вже розлетілося в Мережі.

Жінки тягнули до Путіна руки і він не боявся їх помацати. А в якийсь момент дівчинка, що була там зі своєю мамою, захотіла сфоткатися з диктатором. Однак замість звичайного фото Путін раптово обійняв дитину і поцілував.

Дивіться відео з дивною поведінкою Путіна:

Путина
Путін поцілував дитину в Дагестані / фото: скріншот

Варто нагадати, що сам Путін дуже переживає за своє здоров'я. У Мережі ходили чутки про те, що він змушував здавати тести на коронавірус і перечекати карантин перед зустріччю з ним. А його довгі столи вже стали справжнім мемом.

відео дня

Можна припустити, що з людьми вітався не справжній Путін, а його двійник, який не так занадто переживає за своє здоров'я.

Чи можуть Путіна усунути в РФ

Раніше координатор політичного центру Легіону "Свобода Росії", ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов зазначав, що звільнення ЗСУ тимчасово окупованого країною-агресором РФ півострова Крим стане каталізатором обвалення путінського режиму.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк зазначав, що російський диктатор Володимир Путін не розуміє, що відбувається у нього в країні. Він не володіє навіть інформацією, яка стосується війни в Україні. Путін є лише номінально президентом, але фактично вже не керує Росією.

Нагадаємо, раніше політолог і соціолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко зазначав, що оточення Путіна і генерали РФ навмисно створюють труднощі главі Кремля, тому що вони незадоволені тим, що його рішення щодо повномасштабної війни проти України завели Росію у глухий кут. Саме тому власник ПВК "Вагнера" Пригожин під час військового заколоту зміг провести вагнерівців майже до Москви й зупинитися лише за 200 км від неї.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти