"Вагнерівець"-зек повернувся з війни в Україні і вбив пенсіонерку - ЗМІ

1 квітня 2023, 18:05оновлено 23 листопада 2023, 15:53
Засуджений за вбивство росіянин був затриманий через кілька днів після повернення додому з України за підозрою в новому вбивстві.
ПВК Вагнера
ПВК "Вагнера" / скріншоти з відео

Російського Зека Івана Россомахіна, якій воював у ПВК "Вагнера" проти ЗСУ поліція країни-агресора Росія затримали через кілька днів після повернення додому ‒ за підозрою у вбивстві пенсіонерки. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Повідомляється, що Іван Россомахін у 2020 році був засуджений до 10 років позбавлення волі за вбивство. Минулого року записався до ПВК "Вагнера" і пішов воювати проти України.

Невідомо, скільки він воював на боці окупантів в Україні, але в березні вона повернулася в рідне місто Новий Бурець Кіровської області.

відео дня

Місцева мешканка Галина Сапожникова стверджувала, що Россомахін часто бігав по місту то з вилами, то з сокирою, то з ножем і погрожував усіх убити.

Начальник районної міліції на нараді повідомив, що Россомахін є "відомим порушником порядку" і з ним розбираються.

Але перед цим в місті була вбита Літня жінка. Россомахін був затриманий за підозрою в скоєнні злочину, але офіційних звинувачень йому поки не пред'явили.

Кремлівська пропаганда про війну в Україні

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що РФ "перемогла" Україну в перші дні повномасштабного вторгнення, а потім почалася війна з НАТО. В її уяві окупанти "переможуть весь західний світ" у боях за Бахмут і Вугледар.

Також Симоньян говорила, що Третя світова війна вже почалася. На її думку, "вони" (ймовірно, США і країни Заходу) не зупиняться, поки нібито не знищать Росію.

При цьому в країні-агресорі постійно погрожують країнам НАТО. Наприклад, депутат Держдуми РФ генерал Андрій Гурульов заявляв, що Лондон стане першим містом, яке РФ почне бомбити. А російський пропагандист Володимир Соловйов закликав окупувати Нідерланди, оскільки там знаходиться Міжнародний кримінальний суд.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти