У Росії є два "завдання" проти України: в ISW розкрили план Путіна

31 грудня 2023, 11:29
1578
Військові пропагандисти РФ "закликають" своїх окупантів захопити Харків, Миколаїв, Одесу та інші українські міста, сказали в Інституті вивчення війни.
Путін, війна
У Путіна "хочуть" повалити владу в Україні - ISW / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Агресорка Росія не зацікавлена в мирних перемовинах із Україною і дотримується своїх попередніх окупаційних "планів". Москва прагне змінити владу в Україні і перетворити її на "нейтральну, без'ядерну, демілітаризовану і денацифіковану" державу. Про це заявили в американському Інституті вивчення війни.

У зведенні ISW йдеться про те, що заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Галузін зробив заяву, згідно з якою Москва піде на "врегулювання", коли Україні, мовляв, стане "нейтральною, без'ядерною, демілітаризованою і денацифікованою".

Росія прагне захопити Україну

На думку експертів, Росія хоче поставити лояльний собі уряд в Києві і позбавити країну можливості захищатися. Реальні перемовини із Україною Кремль вести не має наміру.

відео дня

Російські військові пропагандисти вважають ,що "Україна ще недостатньо виснажена, щоб прийняти катастрофічну капітуляцію" і "вимагають" захоплення низки міст

"Відомий воєнкор заявив 30 грудня, що війна закінчиться, коли Україна дозволить Росії захопити Харків, Миколаїв, Одесу та інші українські області", - підкреслили в Інституті вивчення війни.

Війна Росії проти України

У Путіна будують плани по розколу в Україні, розповіли в Головному управлінні розвідки Міноборони. За словами представника відомства Андрія Юсова, росіяни хочуть дискредитувати мобілізацію і просунути старі пропагандистські тези.

Україна підвищила ставки щодо Криму, Путін ризикує залишитися без флоту, написали журналісти Bloomberg. Директор Московського Центру аналізу стратегій і технологій Руслана Пухов зазначив, що ЗСУ вже фактично вигнали кораблі Чорноморського флоту РФ з окупованого півострова.

Війська РФ атакують під Куп'янськом та Авдіївку, розповіли у Генеральному штабі ЗСУ. Зокрема, ворог намагається захопити Синьківку в Куп'янському районі Харківської області. Сили оборони України розширюють плацдарм на лівобережжі Херсонщини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти