"На тебе чекає швидка смерть": в Енгельсі погрожують пілотам РФ, які бомблять Україну

22 вересня 2023, 04:10
Невідомі посилають погрози родинам окупантів, які живуть у місті Енгельс.
Енгельс
В Енгельсі почали погрожувати сім'ям пілотів РФ / Колаж: Главред, Фото: Вікіпедія, скріншот

Мешканка російського Енгельса, де знаходиться авіабаза стратегічних бомбардувальників РФ, яка назвала себе представницею "дружин льотчиків міста Енгельса", поскаржилася на погрози.

Вона розповіла Sotavision, що останні кілька тижнів невідомі посилають погрози родинам окупантів, які живуть у місті.

За словами співрозмовниці видання, ночами їм надходять загрозливі дзвінки, на стінах будинків військових теж пишуть погрози.

відео дня

"Нам страшно виходити на вулицю і за наших дітей. У своїй країні, в своєму місті, в своєму будинку ми не відчуваємо себе в безпеці. У чому винні ми, жінки, особливо ті, хто вже й не живе з військовими, яким адресувалися ці послання?",- ниє дружина російського пілота-вбивці.

"Як влада допустила, що наші адреси і телефони стали відомі цим людям і чому вони безкарно продовжують нас мучити? Чим ми заслужили подібні загрози?! Тим, що ростимо дітей і мовчки чекаємо чоловіків з вильотів в надії, що сьогодні вони повернуться живими?", - наводить видання повідомлення жінки.

Співрозмовниця також надіслала виданню аудіозапис дзвінка одному з військових пілотів, який брав участь в атаках на українські міста. Той, хто телефонує заявив льотчику, що знає його адресу і може вбити військовослужбовця в будь-який момент, але не робить цього тому, що хоче, щоб той дочекався суду і "вічність сидів у найгіршій в'язниці".

"Якщо ми програємо, то тебе чекає швидка смерть, якщо ні — ти згниєш у в'язниці", — повідомив той, хто телефонував.

В Енгельсі знаходиться військовий аеродром, з якого здійснюються вильоти для бомбардування мирних міст України.

Раніше повідомлялося про те, що на аеродромі "Енгельс" росіяни "захищають" літаки: обкладають їх шинами. Вважають, що такі дії можуть бути спробою не тільки створити "додатковий шар" захисту від безпілотників.

Нагадаємо, диверсанти ГУР ударами дронів знешкодили 5 літаків на аеродромах в РФ. Стали відомі нові деталі атаки на військові аеродроми РФ" Сольці "і" Шайківка", в результаті чого були пошкоджені бойові літаки окупантів.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти