США та інші країни просять громадян виїхати з РФ: у Москві можуть статися теракти

8 березня 2024, 23:08
Країни стверджують, що в Росії можуть статися теракти вже найближчої доби-двох.
Кремль, вибух
У РФ найближчим часом можуть статися теракти / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У Росії можуть статися теракти найближчої доби-двох. Про це попереджають сім країн, повідомляє Deutsche Welle.

Про серйозну загрозу попереджають США, Латвія, Канада, Південна Корея, Швеція, Німеччина і Чехія. МЗС Латвії закликає громадян бути обережними та уникати масових зібрань у Москві. Відомство акцентує на тому, що в РФ напружена ситуація і людям краще виїхати з цієї країни.

У посольстві Південної Кореї в РФ попередили, що у зв'язку із заходами, приуроченими до 8 березня, "очікується висока ймовірність нещасних випадків" у місцях скупчення людей.

відео дня

МЗС Німеччини настійно рекомендує німецьким громадянам відмовитися від поїздок до РФ. Держдеп США підвищив рівень небезпеки подорожей до РФ до максимального.

Війна Росії проти України

Німеччина не дасть Taurus і не відправить війська в Україну, сказав німецький міністр оборони Борис Пісторіус. За його словами, Берлін, мовляв, не хотів би стати "партією війни".

Президент Володимир Зеленський назвав дві ключові "цілі" Путіна в Україні. На думку гаранта, Путін "має намір" знищити українську державу і анексувати території.

Володимир Зеленський назвав далекобійні ракети зброєю перелому у війні з Росією. Український глава держави уточнив, що такі ракети, як Taurus, посприяють відведенню військ РФ на суші так само як і в морі кораблів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти