Росіяни достроково випускають курсантів, аби кинути їх на війну - Генштаб

13 вересня 2022, 19:42оновлено 13 вересня 2022, 21:10
Російське військове керівництво вживає заходів щодо поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом.
Росіянин
Росія кидає на війну курсантів-Генштаб / facebook.com/Mikokuk

Військове командування країни-агресора намагається поповнити лави окупаційного війська молодшим офіцерським складом. Для цього планується провести достроковий випуск курсантів, йдеться у вечірньому зведенні Генштабу у вівторок, 13 Вересня.

"Російське військове керівництво вживає заходів щодо поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом. За наявною інформацією, оголошено достроковий випуск курсантів 5 курсу "Чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова" в грудні цього року", - розповіли в Генштабі.

За інформацією відомства, дострокові випуски відбудуться також і в інших навчальних закладах Міноборони РФ.

Контрнаступ ЗСУ в Харківській області

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов 12 вересня зробив заяву про те, що ЗСУ на деяких напрямках вийшли на ділянки державного кордону з Росією. Військова операція наразі триває. Ворог біжить вглиб фронту або на територію РФ.

Міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що контрнаступ армії України на Харківському напрямку проходить навіть краще, ніж очікувалося.

За його словами, українські військові показали – російські війська можна перемагати на полі бою. Однак перемогу святкувати ще зарано, адже окупанти можуть перейти в контратаку.

Заступник міністра оборони Ганна Маляр підкреслила, що сили оборони України на Харківщині звільнили понад 300 населених пунктів. Контрнаступ триватиме доти, поки область не буде повністю звільнена від окупації Росії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти