Путін може приїхати до Туреччини наприкінці серпня - Hurriyet

7 серпня 2023, 11:53
Про можливий візит Путіна до Туреччини та його терміни повідомили в контексті порядку денного зустрічі турецького уряду, яка запланована на 7 серпня.
Ердоган, Путін
Путін може зустрітися з Ердоганом в кінці серпня / Колаж: Главред, фото: ОП, скріншот

Російський диктатор Володимир Путін може приїхати до Туреччини в кінці серпня.

Турецьке видання Hurriyet згадало про можливий візит Путіна та його терміни в контексті повідомлення про порядок зустрічі турецького уряду, яка запланована на 7 серпня. Вона пройде під головуванням президента Таїпа Ердогана.

"Буде оцінюватися можливий візит президента Росії Володимира Путіна до Туреччини в кінці цього місяця", - йдеться у статті.

відео дня

Поїздка Путіна до Туреччини і зернова угода

Президент Туреччини Ердоган і російський диктатор Путін провели телефонну розмову 2 серпня, під час якої домовилися про візит президента Росії до Туреччини.

Крім того, турецький лідер у розмові з російським диктатором наголосив на важливості уникнення ескалації у війні проти України та важливості "зернової угоди", яку Ердоган розглядає як "міст миру".

Економічний експерт Олексій Кущ припустив, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган може домовитися з російським диктатором Володимиром Путіним про те, що зернова угода функціонуватиме в тристоронньому форматі Україна - Туреччина - ООН.

17 липня стало відомо, що РФ вийшла із зернової угоди в односторонньому порядку. Про це заявив прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков. За словами кремлівського клерка, Росія "негайно повернеться до угоди, щойно частина домовленостей, що стосується Москви, буде виконана".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти