Зрадника "вели" давно: ЗМІ розкрили деталі ліквідації Киви СБУ в Підмосков'ї

11 грудня 2023, 10:49
Спецоперація СБУ готувалася довгий час і була успішно реалізована, розповіло джерело.
Кива
З'явилися подробиці ліквідації Іллі Киви / Колаж: Главред, Фото: Ліга, УНІАН

Стали відомі нові подробиці ліквідації колишнього депутата Верховної Ради від проросійської "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Ківи, який втік до РФ.

Деталі операції в Московській області зі знищення зрадника повідомляє Ліга з посиланням на джерела в Службі безпеки України.

"Спецоперація СБУ готувалася довгий час і була успішно реалізована Службою", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Уточнюється, що джерела поділилися ексклюзивними фото і відео з місця ліквідації зрадника Киви.

Додамо, що також публікуються кадри з місця ліквідації Киви. На фото зображено, що знищений зрадник лежить на снігу, а біля нього видніються плями крові.

Нові подробиці ліквідації зрадника Киви

Також на відео зафіксований спостережний пункт, де очікували колаборанта — недалеко від цього місця він знімав свої численні пропагандистські ролики.

Відзначається, що Кива був однією з пріоритетних цілей, його "вели" давно, вивчаючи деталі маршрутів пересування, розпорядок його дня і звички. Незважаючи на серйозну охорону, його вдалося ліквідувати.

Screenshot
Місце ліквідації Іллі Ківи / скріншот

Увага! На фото зафіксовані чутливі кадри.

Кадри з місця ліквідації Киви можна подивитися за цим посиланням.

Ліквідація Киви

У ніч на 6 грудня українського зрадника Іллю Киву ліквідували в Підмосков'ї. Українські ЗМІ писали, що за його ліквідацією стоїть СБУ, а в ГУР потім підтвердили факт смерті злочинця.

Тіло Киви виявили лежачим на снігу на території паркової зони готелю "велич' Country Club". ЗМІ писали, що проросійський політик отримав смертельне поранення в лісопарку і, стікаючи кров'ю, якийсь час йшов по стежці в бік основної будівлі готелю.

Кива за зраду України раніше був оголошений в міжнародний розшук. У Москві він заробляв на ефірах російських пропагандистів, несучи маячню про Україну та українців. Зокрема, в червні колишній депутат ВР заявив, що в Україні взяли інтерв'ю у "трупа" Буданова. Крім того, зрадник не приховував, який мріє про антиурядові заворушення в Києві.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти