"Наші православні повстануть": Кива в ефірі росТБ помарив про "повстання" в Києві

9 грудня 2022, 09:05
2494
Опальний екснардеп Ілля Кива регулярно виступає на пропагандистських каналах в Росії. Цього разу він міркував про мобілізацію в Україні.
Ілля Кива
Ілля Кива регулярно виступає на пропагандистських каналах в РФ / скріншот

Підозрюваний у державній зраді екснардеп партії Опозиційна платформа - За життя Ілля Кива, який втік до Росії, виступив з незв'язною промовою на пропагандистському каналі країни-агресора. Експолітик помарив про "повстання" в Києві.

Кива міркував про мобілізацію в Україні.

"Коли ти на фронті і там опинився з примусу, а твоя сім'я в голоді-холоді, воювати величезного бажання немає. А коли ти знаєш, що віру, в яку ти був хрещений, потоптали і осквернили, у тебе з'являється сумнів: а чи все ти робиш правильно?", - заявив зрадник.

відео дня

Потім Кива висловив упевненість в тому, що нібито в Україні відбудеться "повстання".

"Наші православні російські українці повстануть. Нам потрібно лише дати їм цю можливість, і знесуть цей режим Зеленського. Повірте, разом ми зробимо цю богоугодну справу!", - заявив він.

Ілля Кива
Ілля Кива / скріншот

Як повідомляв Главред, 26 лютого стало відомо, що скандального нардепа Іллю Киву виключили з партії Опозиційна платформа - За життя.

Киву оголосили в міжнародний розшук. Його підозрюють у державній зраді.

Пізніше журналісти з'ясували, що Кива може жити в елітному котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков'ї поблизу міста Покровського.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти