"Після Путіна може бути тільки гірше": публіцист спрогнозував найближче майбутнє РФ

26 березня 2023, 01:35
Оскільки, каже публіцист, політична система країни-агресора, РФ, заточена на негативну селекцію, будь-який можливий приймач Путіна буде гіршим за нього.
Сотник, Путін
Олександр Сотник і Володимир Путін / колаж фото ua.depositphotos.com і УНІАН

Будь-який, якому вдасться захопити владу в країні-агресорі, РФ, після диктатора Путіна, буде гірше нього, оскільки політична система там заточена під негативний відбір. Про це під час чату на Главреді сказав головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник.

"Там [у диктатора Путіна ‒ Главред] не яструбина натура - там кримінальна натура. Наприклад, ми зараз бачимо Пригожина. Це ж просто красень! Це упир, який з кожними похоронами все більше рожевіє, гарнішає, наповнюється силою молодецької, здоров'ям. Вурдалак такий: крові напився – і добре йому. Якщо цей "кувалдист всієї Русі" прийде - будь ласка. Після Путіна може бути тільки гірше, тому що сама система заточена на негативну селекцію. Будь-який наступний буде гірше попереднього, тобто наступний умовний Путін буде ще гаже", ‒ сказав він.

Як каже Сотник, нинішні люди, які живуть в РФ, в принципі давно втратили право мати власну країну.

"Тому я послідовно виступаю за знищення системи. В цьому плані я є абсолютним противником "хороших росіян", які говорять, що все не так однозначно, про невинуватий народ. Про це розповідають всякі шендеровичі, чичваркіни, ходорковські, собчаки, каци. Я категорично проти того, щоб система збереглася хоч в якомусь вигляді. Тому що я вважаю, що це населення втратило право мати свою країну. Воно дуже довго говорило, що його нічого не стосується, що від нього нічого не залежить. Але це називається ухиленням від свого громадянського обов'язку, небажанням бути громадянами. Так навіщо тоді їм держава, навіщо їм Країна? Нехай живуть своїми племенами. Калмикія, Якутія, Бурятія, Татарстан, Алтай та інші – нехай живуть. Щось, звичайно, забере Китай, обов'язково забере-там же повно китайських територій, захоплених Олександром II в 60-і роки XIX століття. Тому я вважаю, що це населення втратило право мати країну", ‒ підсумував він.

Криза в Росії і розпад держави

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк раніше сказав, що ситуація всередині держави-агресора Росії загострюється. Конфлікт між Міноборони і ватажком Вагнера Пригожиним загострюється. Подоляк спрогнозував серйозне внутрішнє протистояння в РФ вже в найближчі місяці.

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що процес розпаду Росії вже запущений. За його словами, потрібно не допустити поширення ядерної зброї. Крім того, як вважає Данілов, в Росії є особистості, які готові до повалення Путіна.

Начальник Головного управління розвідки МО Кирило Буданов заявив, що країна-окупант Росія зазнала серйозних втрат під час бойових дій проти України. Через 3 місяці економіка РФ не дозволить їй продовжувати війну.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти