Полонені командири захисників Маріуполя зараз у московському СІЗО "Лефортово" - росЗМІ

19 червня 2022, 19:31оновлено 19 червня 2022, 22:33
Як пишуть російські пропагандисти з посиланням на власні джерела в середовищі російських силовиків, полонені командири полку "Азов" зараз у в'язниці в Москві.
Азов, Лефортово
Полонені командири захисників Маріуполя зараз у московському СІЗО "Лефортово" / "Вікіпедія" та Д. Козацький

Представники командування полку Нацгвардії "Азов", які потрапили в полон після багатоденної облоги в Маріуполі на заводі "Азовсталь", зараз знаходяться в слідчому ізоляторі "Лефортово" в центрі Москви ‒ столиці країни-агресора, Росії. Про це пише російський пропагандистський портал ТАСС з посиланням на власні джерела в середовищі російських силовиків.

До того підконтрольні Кремлю ЗМІ писали, що полонених командирів "Азова" вивезли з Оленівки (тимчасово окупований Донбас) на територію Росії. Хоча до того саме донецькі терористи з "ДНР" погрожували провести "міжнародний трибунал" над полоненими "азовцями".

Полонені командири захисників Маріуполя зараз у московському СІЗО 'Лефортово' - росЗМІ

читайте такожЯк до захисників Азовсталі ставляться в полоні: з'явилися нові подробиці

Нагадаємо, раніше секретар РНБО України Олексій Данилов повідомив, що більшість військових, евакуйованих з маріупольського заводу" Азовсталь", знаходяться на окупованій території Донецької області.

До того 6 червня український президент Володимир Зеленський розповів ‒ російські окупанти утримують у полоні понад 2 з половиною тисячі українських захисників Маріуполя.

"Там дійсно трохи більше, ніж дві з половиною тисячі. Точніше сказати складно", - говорив український лідер.

9 червня до Києва привезли 58 тіл захисників Маріуполя, які десятки днів тримали оборону від російських окупантів на заводі "Азовсталь".

Як повідомили представники пресслужбі полку "Азов", всіх загиблих піддадуть процесу ідентифікації і поховають на схилах річки Дніпро в центрі Києва біля меморіалу загиблим у Другій світовій війні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти