Перелом щелепи і носа, струс мозку і вибиті зуби: у Німеччині чеченець побив пораненого бійця ЗСУ

12 березня 2023, 19:47
Повідомляється, що на місце інциденту приїхала швидка і госпіталізувала українського бійця.
Військовий у Німеччині
Військовий у Німеччині / facebook.com/groups/ukrainiansinFFM

У Німеччині у Франкфурті-на-Майні охоронець готелю Roomers жорстоко побив українського військового. Повідомляється, що український захисник приїхав до Німеччини на лікування та реабілітацію.

У Facebook-групі "Українці у Франкфурті-на-Майні" відзначають, що охоронцем готелю виявився 23-річний чеченець.

"Він побив українського бійця, який зайшов в бар у формі ЗСУ і з тростиною, оскільки на війні отримав поранення ніг", - йдеться в повідомленні.

В якому стані боєць ЗСУ

Повідомляється, що на місце інциденту приїхала швидка і госпіталізувала українського бійця.

"У нього діагностували перелом щелепи і носа, струс мозку, зламані зуби і множинні гематоми. Воїну призначена операція, після якої буде реабілітація", - йдеться в повідомленні.

Також вирішується питання подачі заяви в поліцію на готель і персонал.

Військовий ЗСУ

Що кажуть у консульстві

Генеральний консул України у Франкфурті Вадим Костюк заявив, що такий інцидент дійсно стався.

За словами дипломата, консульство надасть потерпілому необхідну юридичну та іншу допомогу. Військовослужбовця госпіталізували з поламаною щелепою і струсом мозку. Костюк зазначив, що в даний час потерпілий потребує операції.

"За нашою інформацією, в п'ятницю ввечері наш військовий зайшов в уніформі в бар готелю після відвідування. Після кількох зауважень з боку персоналу та охорони готелю щодо невідповідності його дрескоду, сталася мовна перепалка, а потім бійка після спроби з боку охорони (представник народів Кавказу) вивести нашого бійця. В результаті бійки у нашого громадянина - перелом щелепи і струс мозку. Поліцією зафіксовано цей факт", - заявив дипломат, передає видання "Новинарня".

Операція намічена на вівторок. Поки консульство намагається отримати записи з камер відеоспостереження. Костюк нагадав, що в Німеччині законодавство дозволяє носити військову форму поза службою, але необхідно отримати додатковий дозвіл.

Як повідомляв Главред, захищаючи Україну від російських окупантів загинув воїн-доброволець Дмитро Стасовський. Батько загиблого Юрій служив разом з сином. Саме він забирав тіло героя з-під обстрілів.

Також повідомлялося, що в боях за Україну трагічно загинув 26-річний артист балету Національної оперети України Вадим Хлуп'янець. Хлопець героїчно захищав нашу країну від російської навали на Бахмутському напрямку.

Крім того, в бою за нашу країну загинула захисниця Владислава Черних з позивним "Аїда". 28-річна харків'янка захищала рідну землю у складі добровольчого підрозділу "Хартія".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти