Німкеню Шані Лук по-звірячому вбили бойовики ХАМАС: смерть підтвердила мати

30 жовтня 2023, 15:47
Мати 22-річної німкені Шані Лук, викраденої бойовиками ХАМАС, заявила, що її дочка мертва. Потім смерть дівчини підтвердив президент Ізраїлю.
Шані Лук
22-річна Шані Лук загинула від тортур ХАМАСу / колаж Главред, фото соцмережі Ш. Лук

Німкеня Рікарда Лук, мати 22-річної громадянки Німеччини Шані Лук, яку викрали і катували бойовики палестинського угруповання ХАМАС, заявила, що її донька мертва. Про це повідомляє німецький портал RTL.

"На жаль, вчора ми отримали звістку про те, що моєї дочки більше немає в живих", — сказала розбита серцем жінка.

Як пише інший німецький портал NTV, смерті дочки Рікарде Лук повідомили солдати ЦАХАЛу (ізраїльської армії).

відео дня

Як заявив президент Ізраїлю Іцхак Герцог, терористи Хамасу обезголовили нещасну дівчину, пише Bild. І її тіло вдалося впізнати насилу і зовсім недавно.

"Мені дуже шкода, але я повинен повідомити, що вбивство і загибель Шані Лук підтверджені. Знайдено її череп. Це означає, що ці варварські, садистські тварини просто обезголовили її, коли атакували, катували і вбивали ізраїльтян. Це велика трагедія, і я висловлюю найглибші співчуття її родині", — розповів Герцог.

За словами Президента Ізраїлю, тіла ще 40 жертв недавньої атаки Хамасу так і не ідентифіковані, оскільки вони зазнали найжорстокіших тортур.

Позиція Ірану щодо війни Ізраїлю та ХАМАС

Іран вибухнув загрозою "нового фронту" проти Ізраїлю через Сектор Газу. Є побоювання, що бойові дії можуть початися на півночі Ізраїлю на кордоні з Ліваном. За такого сценарію ізраїльську державу можуть атакувати терористи Хезболла за підтримки Ірану.

Іран підтримує бойовиків ХАМАС у війні проти Ізраїлю. За даними американського порталу Axios, Тегеран може прямо або побічно втрутитися у війну у тому випадку, якщо ЦАХАЛ піде на розширення масштабів своєї військової операції в Газу.

Ізраїль оголосив про розширення наземної операції ЦАХАЛ в Секторі Гази увечері, 27 жовтня. Ізраїльські війська посилили атаки гази і закликали місцеве населення евакуюватися на південь.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти