Хотів натиснути на Путіна: Піонтковський заявив, що Дугін "особисто брав участь у вбивстві доньки"

27 серпня 2022, 16:33оновлено 29 серпня 2022, 11:37
Ідеолог російського фашизму Олександр Дугін практично сказав: "Ми поклали дочку на вівтар нашої перемоги". Саме так вважає опозиціонер Андрій Піонтковський.
Дугін
Олександр Дугін і Дар'я Дугіна / УНІАН, скріншот з відео

Ідеолог російського фашизму Олександр Дугін лічно брав участь у вбивстві власної дочки Дарини. Таку думку російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський висловив в інтерв'ю ТСН.

Він переконаний, що Дугін і її дружина принесли рідну дочку в жертву своїм сакральним цілям.

"Подивіться на її похорон: вони там з дружиною з абсолютно щасливими обличчями. Олександр Дугін практично сказав: "Ми поклали її на вівтар нашої перемоги". Вони були переконані, що цією сакральною жертвою вони вплинуть на Путіна. Не випадково це вбивство було організовано напередодні Дня Незалежності. Симоньян же відреагувала: "Вогонь по центрах прийняття рішень!!!". Вимагали килимових бомбардувань Києва та інших міст і фізичної ліквідації військово-політичного керівництва країни. Цього вимагала партія божевільних фашистів", - розповів він.

Піонтковський також пояснив, що Путін, по всій видимості, не послухав божевільну дугинську "партію".

"Путін не послухав їх. Не тому, що він хороший, він злочинець не менше, ніж вони ‒ 25 осіб мирних жителів він убив в День Незалежності, але вони вимагали від нього не 25 осіб, а 25 тисяч. Чому Путін не пішов на це? Тому що, як демонструє його поведінка останніх днів, він хоче жити. Вся його дипломатична робота спрямована на те, щоб підписати договір про припинення вогню", — підсумував він.

Вбивство дочки Дугіна

Підрив автомобіля Дугіна стався в ніч з 20 на 21 серпня в Підмосков'ї. За кермом авто виявилася дочка Олександра Дугіна - Дар'я. Пізніше виявилося, що в машині повинен був бути сам Дугін, але в останній момент він пересів в інший автомобіль.

Після вибуху джип відразу ж з'їхав на узбіччя і загорівся. Тіло Дар'ї Дугіної знайшли в машині, воно було сильно обгорілим.

На місце вибуху приїхав і сам Дугін. Пізніше стало відомо, що він потрапив до лікарні.

В офісі президента України відреагували на підрив машини і заявили, що наша країна не має ніякого відношення до інциденту.

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов вважає, що ідеолога російського фашизму і наближеного до Путіна Дугіна намагалися знищити Російські партизани Національної республіканської армії, які нібито хочуть повалити диктатора.

У РФ заявили, що за два дні нібито "розслідували" вбивство дочки Дугіна. У цьому звинуватили жінку, яку називали українкою Вовк Наталією Павлівною і додали, що вона нібито була у складі полку "Азов".

У полку "Азов" відреагували на такі звинувачення і зазначили, що ця жінка не має ніякого відношення до полку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти