Експерт пояснив, чому у Путіна є план на випадок бунтів у Чечні після Кадирова

22 вересня 2023, 02:05
Як каже Дмитро Снєгирьов, останні заяви Путіна з приводу Кадирова і Чечні досить красномовні.
Кадиров, Путін
Як каже експерт, Путін неспроста дав нові повноваження і бойову техніку Нацгвардії / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

У російського диктатора Володимира Путіна є план на випадок того, якщо в Чечні (через можливу смерть Рамзана Кадирова) почнуться бунти. Про це в інтерв'ю Главреду розповів співголова громадської ініціативи "Права Справа" Дмитро Снєгирьов.

"Ніяким способом. Ще раз підкреслю – не розраховуйте на якісь сценарії масових протестних рухів. Росія - тоталітарна Країна. Путін прекрасно врахував можливі сценарії, і після так званого заколоту Пригожина, коли всі розповідали, що позиції російського диктатора ослабли, то він, навпаки, надав розширені повноваження Росгвардії і передав їй важку бронетехніку. Росгвардія - жандармські підрозділи для придушення масових заколотів на території Російської Федерації. Для цього їм і потрібна важка бронетехніка. Ось вам і відповідь на питання. Відпрацьовані сценарії були ще на момент заколоту, адже це розпорядження російський диктатор підписав у день так званого заколоту Пригожина, що свідчить про посилення його особистої вертикалі влади. І друге розпорядження, яке унеможливлює масові протестні рухи, теж було підписано в цей день про можливість затримки будь-якого росіянина без рішення суду на 30 діб за порушення режиму хто (контртерористичної операції). А на Північному Кавказі ніхто її не відміняв, і продовжити її можна протягом години", ‒ сказав він.

Як каже Снєгирьов, останні заяви Путіна з приводу Кадирова і Чечні досить красномовні.

відео дня

"Сценарії російського диктатора грають у довгу. І давайте подивимося те Відео останньої зустрічі Путіна і Кадирова. Та тональність, з якою розмовляв російський диктатор (пам'ятаєте його фразу "Який я тобі дон?") була показовою реакцією, коли сидить пан і дивиться на людину, яка йому доповідає. І це - відповідь на ті сценарії, які зараз продукують", ‒ сказав він.

Хто такий Дмитро Снєгирьов

Дмитро Снєгирьов (11 жовтня 1971, Луганськ) – експерт з військових питань, блогер. Історик і юрист. Співголова громадської ініціативи"Права Справа".

Кадиров при смерті - що відомо

Раніше в ГУР Міноборони дали відповідь на питання про те, помер Кадиров чи ні. Андрій Юсов розповів про ситуацію, що виникла в Чечні у зв'язку з ймовірною зміною влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Кадирова ввели в штучну кому. Леонід Невзлін не виключає як гру в "смерть" в інтересах Кремля, так і реальну смерть глави Чечні Рамзана Кадирова.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти