У запеклих боях за Сєвєродонецьк загинули іноземні солдати

4 червня 2022, 21:09оновлено 4 червня 2022, 22:18
У місті тривають вуличні бої. ЗСУ намагаються закріпитися і підготуватися до контрнаступних операцій.
У запеклих боях за Сєвєродонецьк загинули іноземні солдати
У боях за Сєверодонецьк загинули іноземці / Скріншот facebook.com/ukr.international.legion

У суботу, 4 червня, в боях за Сєвєродонецьк загинули четверо військовослужбовців Іноземного легіону оборони України - вони були громадянами Нідерландів, Німеччини, Франції та Австралії.

"Ми хочемо вшанувати пам'ять побратимів - Рональда Вогелара, Майкла О'ніла, Бьорна Бенджаміна Клавіса і Вільфріда Блеріо. Немає таких слів, аби висловити нашу подяку за їхню службу і вищу жертву... їхня мужність і пам'ять про них будуть завжди надихати нас", - повідомляють на сторінці Легіону в Facebook.

У місті тривають вуличні бої. ЗСУ намагаються закріпитися і підготуватися до контрнаступних операцій. Їм на допомогу приїхали підрозділи іноземців з різних країн світу, які добровільно сформували окремий спецпідрозділ і воюють на боці України. Їхнім завданням було зачистити вулиці.

відео дня

читайте такожУ липні ЗСУ підуть у контрнаступ: Арестович дав новий прогноз щодо війни

У запеклих боях за Сєвєродонецьк загинули іноземні солдати
У запеклих боях за Сєвєродонецьк загинули іноземні солдати
У запеклих боях за Сєвєродонецьк загинули іноземні солдати

Бої за Сєвєродонецьк

Нагадаємо, раніше Сергій Гайдай розповів про те, які втрати несе російська армія в боях за Сєвєродонецьк. Вони втратили багато техніки та особового складу, в тому числі і кадирівців.

"Руснева армія гине в обласному центрі, як мухи - у них значні втрати як серед вбивць, так і в техніці", - додав Гайдай.

Раніше повідомлялося про те, що ворог намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Сєвєродонецьк і оточити підрозділи Сил оборони.

Згодом Збройні Сили України зуміли відвоювати нові позиції в Сєвєродонецьку Луганської області. ЗСУ зуміли відбити у ворога 20% Сєвєродонецька. Російські окупанти контролюють близько половини міста.

Як повідомлялося раніше, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що російські війська, швидше за все, розтратять свій наступальний потенціал в боях за Сєвєродонецьк. Окупантам може не вистачити сил на захоплення Донецької області.

Дивіться онлайн Новини Донбасу

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти