"Дон-дон, порах*й своїх бійців у Сєвєродонецьку": Гайдай відреагував на "казки" Кадирова

4 червня 2022, 13:38оновлено 4 червня 2022, 14:13
Голова Луганщини порадив Кадирову порахувати бійців "тік-ток війська", які "захопили" Сєвєродонецьк.
'Дон-дон, порахуй своїх бійців у Сєвєродонецьку': Гайдай відреагував на 'казки' Кадирова
Гайдай відреагував на брехню Кадирова / пресслужба президента, РИА Новости

Глава Чечні Рамзан Кадиров нахабно заявив, що Сєвєродонецьк у Луганській області знаходиться під контролем російських військ, а українська влада нібито втекла з області. Голова Луганщини Сергій Гайдай відреагував на брехливі заяви та розповів, яка насправді ситуація в області.

Гайдай записав відео на фоні стели з написом Лисичанськ та порадив Кадирову порахувати, скільки бійців залишилось у його "тік-ток військах". Він додав, що українські військові особисто "передають привіт" кадирівцям у Сєвєродонецьку.

"Дон-дон, закінчуй брехати. Ти це можеш робити тільки підстаркуватому хворому діду, а не нам. Краще після бою в Сєвєродонецьку порах*й своїх бійців - у тебе там не вистачає", - сказав Гадай.

відео дня

Своїм зверненням Гайдай також дав зрозуміти, що влада не втекла, а постійно працює.

Нагадаємо, раніше Сергій Гайдай розповів про те, яких втрат зазнає російська армія у боях за Сєвєродонецьк. Вони втратили багато техніки та особового складу, у тому числі і кадирівців.

"Руснева армія гине в обласному центрі, як мухи — у них значні втрати як серед вбивць, так і в техніці", - додав Гайдай.

читайте такожРашисти зосередили основні зусилля на Сєвєродонецьку та Бахмуті - Генштаб

Раніше повідомлялося про те, що ворог намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Сєвєродонецьк і оточити підрозділи Сил оборони.

Згодом Збройні силу України зуміли відвоювати нові позиції в Сєвєродонецьку Луганської області. ЗСУ зуміли відбити у ворога 20% Сєвєродонецька. Російські окупанти контролюють близько половини міста.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Як повідомлялося раніше, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що російські війська, найімовірніше, розтратять свій наступальний потенціал в боях за Сєвєродонецьк. Окупантам може не вистачити сил на захоплення Донецької області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти