На пляжі в Одеській області під час купання підірвався чоловік

11 червня 2022, 22:30оновлено 11 червня 2022, 23:30
Сім'я з Донецької області хотіла відпочити на пляжі, але в морі в результаті підриву загинув 50-річний чоловік.
На пляжі в Одеській області під час купання підірвався чоловік
На Одещині на пляжі вибухнула міна / фото ДСНС

У курортному селі Грибівка Одеської області під час купання в морі підірвався чоловік. Він загинув на місці, повідомляє поліція Одеської області.

Підрив на міні стався в безпосередній близькості від берега. За даними поліції, сім'я з Донецької області хотіла відпочити на пляжі, але у морі в результаті підриву загинув 50-річний чоловік на очах дружини, сина і друга. Останній дивом не постраждав, хоча також пішов купатися.

На місці працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Встановлюються всі обставини.

Війна Росії проти України

Армія України веде контрнаступальні дії в Херсонській області. Українські військові підрозділи досягли успіху в північному напрямку. Вони звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ рухаються далі і йдуть на південь регіону.

Радник голови офісу президента Олексій Арестович попередив, що Україну чекає дуже складний період на фронті. Російські війська накопичили сили і перейшли в наступ на трьох ділянках.

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україні для переходу в масштабний контрнаступ потрібно багато сучасної зброї. Йдеться про сотні одиниць ракетних установок, артилерії, а також літаки, танки і тисячі безпілотників. Потрібно сформувати шість нових бригад чисельністю 25 тисяч осіб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти