ЗСУ збили три найновіші винищувачі Росії Су-34: Ігнат розкрив деталі

22 грудня 2023, 15:18
Юрій Ігнат розповів, що росіяни мають десятки таких літаків, вони продовжують їх виготовлювати.
ЗСУ збили три найновіші винищувачі Росії Су-34: Ігнат розкрив деталі
ЗСУ знищили ворожі винищувачі / колаж: Главред, фото: Вікіпедія

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 були знищені сьогодні українськими військовими. Ці літаки давно не з'являлися у статистиці втрат РФ.

"Блискуче в черговий раз спланована операція по знищенню ворога на підступах до нашої держави... Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику", - сказав Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За його словами, росіяни мають десятки таких літаків, вони продовжують їх виготовлювати. Це одні з найновіших бортів на озброєнні армії РФ. Саме з них окупанти завдають удари авіаційними бомбами та ракетами.

відео дня

"Я думаю, що не менше 50 млн доларів така машина може коштувати. Це найнижча ціна, винищувачі - це авіаційні комплекси, надзвичайно технологічна річ", - додав речник.

Нагадаємо, що ЗСУ збили одразу три російські винищувачі Су-34 на півдні. Захисникам України вдалося знищити три ворожі винищувачі-бомбардувальники Су-34 на південному напрямку.

ЗСУ повністю знищили кілька російських Су-34 на аеродромі. Українські військові атакували безпілотниками російський аеродром Морозовськ у Ростовській області. Там були знищені і пошкоджені літаки і не тільки.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти