"Я вас прошу берегти себе": Зеленський прибув на передову до ЗСУ

30 листопада 2023, 14:11оновлено 30 листопада 2023, 15:12
367
Президент України відвідав командний пункт ЗСУ на Куп'янському напрямку.
Зеленський приїхав до ЗСУ в Куп'янськ
Зеленський приїхав до ЗСУ в Куп'янськ / коллаж: Главред, фото: скріншот телеграм Володимир Зеленський

Сьогодні, 30 листопада, президент України Володимир Зеленський повідомив, що нагородив бійців 93 бригади "Холодний Яр". Інформація про це з'явилася від самого Головнокомандувача.

Володимир Зеленський відвідав підрозділи Сил оборони України на Куп'янському напрямку. Він зустрівся з командирами, ознайомився з ситуацією на Харківщині та нагородив українських воїнів.

Головнокомандувач акцентував увагу на тому, що бійці ЗСУ захищають людей регіону і без них їхнє життя, навіть таке складне, як зараз - було б неможливим.

відео дня

Також він попросив Захисників України берегти себе і висловив співчуття про щоденні втрати дорогих людей і побратимів.

"Я знаю, що ви щодня втрачаєте близьких людей, побратимів. Усі розуміють, що це найвища ціна, тому я вас прошу берегти себе", - сказав президент.

Також на відео в командному пункті можна побачити, що на фронт Зеленський прибув не сам, а з головою офісу президента Андрієм Єрмаком. Разом вони провели бесіди з командувачем ОСУВ "Хортиця" генерал-полковником Олександром Сирським про ситуацію на фронті.

Зеленський на Куп'янському напрямку
Зеленський на Куп'янському напрямку / скріншот

Нагадаємо, 28 листопада, президент України Володимир Зеленський скликав військове керівництво та інших посадових осіб. На нараді були доповіді на всіх рівнях. Також на ставці проаналізували нещодавні атаки країни-агресора Росії проти України, де ворог застосовував ракети та масовані удари дронів.

Також, Зеленський провів селекторну нараду і повідомив, що на сьогодні російські окупанти на фронті зробили зеків основним джерелом поповнення втрат на полі бою. За його словами, в ході наради була заслухана інформація від розвідок щодо деяких міжнародних подій, а також планів ворога.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти