Зеленський прибув до Херсонської області: провів нараду і нагородив воїнів ЗСУ

23 березня 2023, 14:01оновлено 23 березня 2023, 14:32
Президент Володимир Зеленський прибув на Херсонщину, де внаслідок військової агресії РФ пошкоджено безліч будинків та об'єктів соціальної інфраструктури.
Зеленський прибув до Херсонської області: провів нараду і нагородив воїнів ЗСУ
Зеленський на Херсонщині зустрівся з бійцями ЗСУ та вручив їм державні нагороди / Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 23 березня, в рамках робочої поїздки приїхав до Херсонської області. Він провів в регіоні нараду з питань безпеки і відновлення регіону і заслухав доповідь військового командування про ситуацію. Також гарант нагородив українських військових, які захищають Херсонщину від агресора Росії.

Як повідомляє Офіс президента, на Херсонщині гарант провів нараду з питань безпеки і відновлення області та заслухав доповідь командування ЗСУ про ситуацію в регіоні.

Президент вручив державні нагороди військовим, які захищають Херсонську область від російських окупантів. Він нагородив військових орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, За мужність ІІІ ступеня та медалями За військову службу Україні.

відео дня

"Радий сьогодні бути на Херсонщині. Маю честь привітати вас, подякувати за захист нашої територіальної цілісності, суверенітету нашої держави. Хочу подякувати вам і всім вашим побратимам, які сьогодні з нами і яких, на жаль, немає. Вони в серці, у пам’яті, в історії", - сказав глава держави.

Зеленський Херсонщина
Зеленський на Херсонщині вручив нагороди воїнам ЗСУ / Офіс президента
Зеленський Херсонщина
Зеленський на Херсонщині вручив нагороди воїнам ЗСУ / Офіс президента
Зеленський Херсонщина
Зеленський на Херсонщині вручив нагороди воїнам ЗСУ / Офіс президента

Також у своєму Telegram-каналі гарант розповів, що в Посад-Покровському триває відновлення об'єктів електро - та водопостачання, налагоджується надання соціальних послуг. Люди повертаються до населеного пункту.

Зеленський Херсонщина
Зеленський в Посад-Покровському / Скріншот відео Telegram-канал в. Зеленського

"Робоча поїздка на Херсонщину. Село Посад-Покровське, де внаслідок повномасштабної агресії Росії пошкоджено багато будинків та об’єктів соціальної інфраструктури. Зараз тут триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовується медична амбулаторія, люди повертаються", - сказав Зеленський.

Також президент додав, що поспілкувався з місцевими жителями. Держава відновить зруйновані російськими окупантами українські міста та села.

"Оглянули Пункт Незламності та один із мобільних будинків, які встановлено у селі. Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, усе відбудуємо. Так само, як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів", - підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 22 березня президент Зеленський приїжджав на передові позиції сил оборони України на Бахмутському напрямку Донецької області. Глава держави поспілкувався з воїнами та вручив їм нагороди.

23 березня Володимир Зеленський відвідав Харків. Президент взяв участь у закритій нараді з обласною та міською владою. Нагородив воїнів і вручив меру Ігорю Терехову почесний знак для Харкова – Місто-герой України.

Ситуація у Херсонській області:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти