Захищаючи Україну, загинув інтернаціональний чемпіон зі змішаних єдиноборств

11 січня 2023, 14:30
Костянтин Агапов з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати країну, неодноразово отримував контузії, але все ж таки ставав у стрій.
Костянтин Агапов
Костянтин Агапов загинув, захищаючи Україну / Фото t.me/m_positko_oborona

У боях за Україну загинув чемпіон зі змішаних бойових мистецтв і тренер Костянтин Агапов з Кам'янця-Подільського. Йому було 35 років.

Інформацію про загибель українського захисника підтвердив міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Поситко у Telegram.

"Проклята війна забрала життя мого брата, Костянтина Агапова... Був відомою в місті й далеко за межами України людиною – інтернаціональний чемпіон зі змішаних єдиноборств ММА, тренер", - написав він.

відео дня

Костянтин з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати країну, неодноразово отримував контузії, але все ж таки ставав у стрій.

Костянтин Агапов служив у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді десантно-штурмових військ Збройних сил України. У загиблого бійця залишилися батьки, дружина і двоє дітей.

Костянтин Агапов закінчив Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Серйозно займався спортом - був майстром спорту з бойового самбо, інтернаціональним чемпіоном зі змішаних єдиноборств ММА. Він завоював цей титул у 2019 році.

Він також був тренером зі змішаних єдиноборств. Заняття проводив у Кам'янці-Подільському в спортивному клубі "Гуни".

Як повідомляв Главред, в боях за Україну загинув журналіст і режисер Антон Коломієць. З перших днів повномасштабної війни РФ проти нашої країни він став на захист Батьківщини і вступив до лав Збройних сил України.

Раніше в боях за Україну трагічно загинув 26-річний артист балету Національної оперети України Вадим Хлуп'янець. Хлопець героїчно захищав нашу країну від російської навали на Бахмутському напрямку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти