Замотати рушником і вдарити руку об кут: батьки окупантів дають поради, як "відкосити" від війни

21 липня 2022, 11:58
154
Путінські солдати деморалізовані, панікують і дійсно готові скалічити себе, щоби потрапити у госпіталь та більше не брати участь у бойових діях.
військові РФ, перелом руки
Військові РФ готові ламати собі руки, щоби не воювати / Фото УНІАН, pixabay.com

Російські окупанти не хочуть воювати і придумують різні способи для того, щоб втекти додому. Один з варіантів, до якого готові вдатися путінські солдати - нанесення собі каліцтв. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови батька і сина, оприлюднене СБУ.

Судячи з розмови, окупанти дійсно готові скалічити себе, щоби потрапити в госпіталь і більше не воювати.

"Я вирішив! Зараз в чотири змінюся, і якось на сходах ногу зламаю. Не можу я, тато, мене трясе вже. Трясе страшно. Не можу я тут перебувати вже", - панічно розповідає російський солдат, який дислокується на Харківщині.

відео дня

Батько підтримав сина в його ініціативі. І коли той "не зміг нічого зламати", дав цінну батьківську пораду.

"У нас в молодості косили пацани: обмотуєш рушником або ганчіркою руку, мочиш її, підходиш до якогось кута і об кут прямо рукою б'єш. І не так боляче, і кістка ламається", – розповів батько російського загарбника.

Як повідомляв Главред, в Росії тисячі військовослужбовців відмовляються виконувати накази командування та брати участь у варварській агресії проти України. Щонайменше десять солдатів 11-ї окремої десантно-штурмової бригади армії РФ з міста Улан-Уде відмовилися воювати в Україні та намагаються звільнитися зі служби. Командування чинить на них тиск.

Раніше стало відомо, що російські окупанти деморалізовані, бояться Збройних сил України та готові навіть стріляти собі в ноги, щоби живими повернутися з війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти