У Харкові блогер обматюкав поліцейського і плюнув йому в обличчя

5 грудня 2021, 12:54оновлено 5 грудня 2021, 14:09
Блогером виявився Vitos Dnepr, він же Віталій Санжаков.
Національна поліція
Національна поліція / УНІАН

У Харкові блогер плюнув в обличчя патрульному поліцейському. Як повідомляють місцеві ЗМІ, блогер з Дніпра обматюкав правоохоронця і провокував його на застосування сили.

Відео інцидент користувачі згодом завантажили в соціальні мережі.

На ролику видно, як патрульний поліцейський спілкується з чоловіком, який знімає його на камеру мобільного телефону і світить ліхтарем в обличчя.

Поліцейський кілька разів намагався закрити рукою джерело світла. Один з таких разів закінчився тим, що блогер плюнув в обличчя правоохоронцю.

"Що далі? Ти мені можеш щось зробити? Я тобі в е****про плюнув. В свиню плюнув. Я тобі говорив: зворушиш мене - плюну", - коментував свої дії блогер.

За всім цим з боку спостерігали інші блогери, які теж знімали все на камери мобільних телефонів. В результаті чого між поліцейським і блогером стався конфлікт.

У коментарях до публікації користувачі обурилися поведінкою блогера.

"Хіба чоловік з камерою вчинив по-людськи, плюнувши в поліцейського?", "Найжахливіше, що на таких блогерів підписані наші діти", "На них вже управи немає", - пишуть користувачі Мережі.

У Харкові блогер обматюкав поліцейського і плюнув йому в обличчя

Подробиці скандалу

"Копи зупинили блогера з Дніпра за відсутність номерів. Через 2 хвилини до блогера під'їхала підмога (10-12 харківських автоблогерів). Блогер плюнув в нього і максимально принижував патрульного, знаючи, що той в рамках законодавства нічого застосувати не зможе", - йдеться в повідомленні ЗМІ.

Блогером виявився Vitos Dnepr, він же Віталій Санжаков.

читайте такожОдеський блогер потоптався по прапору України і обурив мережу

"Колеги" блогера активно підтримували дії чоловіка і ображали поліцейського, застосовуючи на його адресу ненормативну лексику.

Що відомо про блогера Vitos Dnepr

Як повідомляє Police Control Ukraine, в січні цього року блогера Vitos Dnepr затримували через водіння авто в стані наркотичного сп'яніння.

Він намагався втекти від поліцейських, проте порушника затримали і доставили у відділення поліції для подальшого з'ясування обставин. Також він відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння.

Скандал з блогерами у Львові

Відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско потрапив у скандал через гучне святкування свого 29-річчя. Він організував розкішну вечірку з елементами еротики в Будинку вчених. Також на це святкування прийшли багато українських блогерів-мільйонників. Деякі підписували фото з вечірки: "Блогерська голодна туса". Це все відбувалося в річницю Голодомору.

У Львові поліція склала протокол на Чернівецького блогера Олександра Заліска, який у річницю Голодомору влаштував гучну еротичну вечірку з нагоди свого дня народження.

Чернівецькому блогеру інкримінують порушення карантинних вимог під час святкування дня народження в Будинку вчених у Львові.

"У суботу, 27 листопада, під час моніторингу соцмереж поліцейські виявили інформацію про масове святкування в одному із закладів у центрі Львова. Правоохоронці встановили особу організатора вечірки, 29-річного жителя Чернівецької області, та склали протокол за недотримання карантинних обмежень", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

На блогера склали протокол за ч. 1 ст.44-3 "порушення правил карантину щодо людей" кодексу України Про адміністративні правопорушення". Йому загрожує до 17 тис. грн. штраф.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти