Витягла десятки поранених: у страшній ДТП загинула відомий військовий медик Австрійка

28 червня 2022, 19:58
Автобус Кракен зіткнувся з військовим автомобілем, який стояв з пробитим колесом посеред дороги.
Витягла десятки поранених: у страшній ДТП загинула відомий військовий медик Австрійка
Військовий медик Австрійка / Facebook Я. Зінкевич

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула відомий волонтер і медик з медичного батальйону Госпітальєри з позивним Австрійка.

Як розповіла в Facebook депутат і комбат Госпітальєрів Яна Зінкевич, автобус Кракен зіткнувся з військовим автомобілем. Військовий КрАЗ стояв з пробитим колесом посеред дороги, без освітлювальних знаків.

"На жаль, в нашій родині Госпітальєрів сталося страшне горе. Наш екіпаж автобуса Кракен потрапив у страшну ДТП. Зіткнувся з військовим КрАЗом. Наше сонечко Австрійка, після 30 хв боротьби за життя, на жаль, померла. Вона отримала пошкодження голови, несумісне життям", - розповіла вона.

відео дня

За словами Зінкевич, в останні роки загибла проживала в Австрії, де у неї була сім'я, але за покликом серця повернулася в Україну, щоб рятуватиме поранених і за останні дні надала допомогу десяткам поранених.

Крім того, за її словами, в результаті ДТП постраждав травматолог Коринф, громадянин Греції: "Отримав складну травму руки, в результаті чого його права кисть ампутована і він вже не зможе працювати за своєю спеціальністю".

"Зараз - ми повинні провести в останню дорогу наше сонечко. І підтримати її сім'ю. Прощання і молебень проведуть у Михайлівському соборі, у четвер, о 12: 00. Прощання на Байковому кладовищі о 14:30. Австрійка заповідала нам, що має бути кремація. Після цього буде прощальна вечеря, місце і час уточнюється", - додала Зінкевич.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в тимчасово окупованій росіянами Херсонській області снайпер окупантів вбив підприємця і волонтера Антона Кушніра.

Він повідомляє, що куля окупанта влучила в голову чоловікові, коли він на своїй машині вивозив із захопленого регіону двох жінок з дітьми.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти