ЗСУ звільнили Давидів Брід на Херсонщині

4 жовтня 2022, 14:38оновлено 4 жовтня 2022, 15:08
Відео того, як український прапор підняли над населеним пунктом, опублікували наші військові в Мережі у вівторок, 4 жовтня.
ВСУ звільнили Давидів Брід
ЗСУ звільнили Давидів Брід / скріншот

Захисники України звільнили Давидів Брід в Херсонській області. Відео того, як український прапор підняли над населеним пунктом, опублікували наші військові в Мережі у вівторок, 4 жовтня.

"Сьогодні, 4 жовтня 2022 року. Давидів Брід звільнений від орків силами 35-ї окремої бригади морської піхоти. Урочисто вішаємо синьо-жовтий прапор над Давидовим Бродом", - розповіли наші морські "котики".

ЗСУ звільнили Давидів Брід на Херсонщині
Військові повісили ще один прапор України на Херсонщині / скріншот

відео дня

Довідка. Давидів Брід - село в Україні, у Великоолександрівському районі Херсонської області. Розташований на східному березі річки Інгулець.

Визволення Херсонщини

Українські військові проводять потужний контрнаступ по всій лінії фронту. 4 жовтня вони зайшли у два села на Херсонщині.

Зокрема, воїни ЗСУ були помічені в селі Дудчани в Нововоронцовському районі Херсонської області. Це село розташоване за 68 км від Нової Каховки.

Також українські військові зайшли в Новопетрівку в Генічеському районі Херсонської області. Цей населений пункт розташований за 62,5 км від села Дудчани. Варто зазначити, що поки немає офіційної інформації про звільнення цих населених пунктів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти