ЗСУ ліквідували "бойового бомжа" з ПВК Вагнер

21 листопада 2022, 06:53
Найманець вбивав людей в Грузії, на Донбасі, в Сирії, ЦАР, але був зупинений нашими захисниками.
Ліквідований "вагнеровец"
Ліквідований "вагнерівець" / Телеграм Анатолій Штефан

ВСУ ліквідували відомого "вагнерівця" Георгія Корватовського. Окупант воював у складі Російської ПВК не тільки в Україні, але і в ряді інших країн.

Як передавати офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", окупант воював на українському Донбасі.

"Найманець ПВК "Вагнер" Георгій Корватовський ("Гога" - "Гоша") гастролював в Грузії, на Донбасі, в Сирії, ЦАР. Нарешті успішно демобілізований", - зазначив Штефан.

відео дня

На одному з шевронів найманця був текст "бойовий бомж".

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200" став на території "ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу. Поховали окупанта 31 жовтня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти