Вісім окупантів та начальник штабу епічно "самоліквідувалися" під Черніговом

29 березня 2022, 13:25
Тіла шести з них пішли на корм рибам.
Російські військові в Маріуполі 24.02.2022
Вісім окупантів і начальник штабу епічно "самоліквідувалися" під Черніговом / Reuters

При організації понтонно-мостової переправи через Десну потонуло 8 окупант і начальник штабу 40-го інженерно-саперного полку Олександр Корник.

Шість тіл не змогли дістати з води через сильну течію, повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

"27 березня під час наведення понтонно-мостової переправи через річку Десна в районі Чернігова загинув начальник штабу 40 інженерно-саперного полку (в/ч 14330, Ішим) підполковник Корник Олександр. Разом з ним загинуло 8 і отримали поранення ще 17 військовослужбовців полку. Шість тіл загиблих військовослужбовців не змогли дістати з води, їх віднесло течією", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

Раніше ми повідомляли, що еліта російського спецназу зганьбилася в Україні - за 5 днів не змогли взяти Елеватор з бійцями ТРО. Зараз ворог намагається зібрати військовий резерв звідусіль, щоб хоч якось вплинути на результат війни.

читайте такожРосійський комісар родом з Київщини відправляє солдатів в Україну: в Яготині досі живе його матиТакож ми повідомляли, що росіянин вкрав, розфарбував і роз'їжджав на шкільному автобусі по українській землі. На щастя, він зустрів українських воїнів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти