Військовий експерт Жданов пояснив, чому нова тактика ЗСУ дуже успішна

29 липня 2022, 02:05
Військовий експерт Олег Жданов ще раз нагадав про те, що українська армія продовжує здійснювати планомірні удари по угрупованню ворога на півдні.
Жданов Хаймарс
Військовий експерт Жданов пояснив, чому нова тактика ЗСУ дуже успішна / колаж Вікіпедія, УНІАН

Відомий військовий експерт і полковник запасу української армії Олег Жданов заявив, що нову тактику ВСУ в боях з російськими окупантами - так званий "змор" - він вважає достатньою мірою успішною. Таку думку він висловив у рамках єдиного телемарафону.

"Головну артерію ми перекрили - Антонівський міст вже перетворився на пішохідний. Вони зараз намагаються заходити по залізничному мосту, причому колісною технікою, швидкість дуже маленька, і це їх не рятує", – зазначив він.

Поряд з цим, каже Жданов, українська армія продовжує здійснювати планомірні удари по угрупованню ворога на півдні.

"Не тільки склади з боєприпасами і з паливно-мастильними матеріалами знищуємо, ми вже пішли по командних пунктах, по системах ППО. Знищення систем ППО нам дасть можливість посилити вогневий вплив нашої армійської і штурмової авіації. Все йде за планом", - підсумував він.

читайте такожВійськовий експерт дав прогноз з приводу того, як виглядатиме контрнаступ ЗСУ

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов повідомляв про те, що система української протиповітряної оборони побудована в основному ще за часів СРСР і тому не може збивати абсолютно всі ракети, якими Росія обстрілює Україну.

За словами експерти, поки не закінчиться україно-російська війна, не тільки Київ, але і вся Україна буде жити з постійним відчуттям небезпеки.

"У нас ракети літають по всій території України. Ми намагаємося їх збивати наявними засобами ППО, але вони у нас ще з радянських часів і взагалі не призначені для протиракетної оборони. Вся Україна живе в такому режимі, приблизно як Ізраїль, що може прилетіти в будь-яке місто в будь-який час", - пояснив він.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти