Військовий експерт спрогнозував, чи може Росія перетворити війну на нескінченну

19 листопада 2022, 01:35
Як прогнозує військовий експерт Олег Жданов, нескінченних військових дій не буде, тому що стійкого джерела постачання зброї в Росію немає.
Жданов, російська армія
Військовий експерт спрогнозував, чи може Росія перетворити війну на нескінченну / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

Країна-агресор, Росія, не зможе вести нескінченні військові дії - оскільки у Кремля немає стійких джерел поставок зброї. Таку думку висловив відомий військовий експерт Олег Жданов, відповідаючи на запитання глядачів свого YouTube-каналу.

"Іран не має такої сили. щоб забезпечити РФ необхідним озброєнням і технікою в тих обсягах, які вимагає Росія. Занадто масштабна війна для Ірану на сьогоднішній день. Тема з ракетами відкладається на весну. І питання: дадуть-не дадуть. Плюс Іран вже отримав порцію санкцій за те, що він погодився постачати Росії озброєння", — розповів він.

Наступною країною, яка могла б передавати Кремлю зброю, Жданов вважає КНДР.

"Північна Корея через треті країни намагається поставити зброю. Але у них самих все вважається. Якщо подивитися кадри параду КНДР, то у них трактори використовуються як тягачі системи артилерії. Там нема чого роздавати", - каже він.

На думку Жданова, третя країна, яка могла б стати постачальником зброї — Сирія — зараз "сама сидить на голодному пайку".

"Нескінченна війна нам не загрожує. Поставки зброї в Росію, що забезпечувало безперервне ведення активних бойових дій в Україні, такого джерела у Росії немає", — підсумував Жданов.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Главреду військовий експерт і полковник запасу ЗСУ Олег Жданов - заявив після того, як українські війська звільнили Херсон, російські окупанти більше не зможуть постачати з Криму свої війська, які зараз перебувають у Запорізькій області.

До того повідомлялося, що Збройні Сили України ведуть контрнаступальну операцію в Херсонській області для звільнення своєї землі від окупаційної армії Росії. Ворожі сили витісняються з тимчасово зайнятих позицій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти