Вечірка з вогником: на Херсонщині ЗСУ підняли в повітря два склади з боєприпасами окупантів

3 серпня 2022, 12:47
Депутат місцевої облради Хлань також розповів, що поблизу Херсона теж були чутні потужні вибухи в ніч на 3 серпня. Мова знову йде про район Чорнобаївки.
ВСУ, вибух
На Херсонщині ЗСУ підняли в повітря два склади з боєприпасами окупантів / Фото УНІАН

ЗСУ в ніч на середу, 3 серпня, вдалося знищити відразу два склади з ворожим боєкомплектом в Херсонській області. Про це розповів депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Він зазначив, що росіяни при будь-якому зручному випадку скаржаться на США, які сприяють таким вогненним "вечіркам".

"Наші HIMARS працюють постійно, майже щоночі. Вночі знову відпрацювали (ЗСУ – Главред) біля Берислава, склад з боєкомплектом. Там були чутні детонації ще з ночі", - підкреслив Хлань.

Депутат також розповів, що поблизу Херсона теж були чутні потужні вибухи в ніч на 3 серпня . Мова знову йде про район Чорнобаївки. Там, за словами депутата, ЗСУ в черговий раз завдали удару по скупченню військ ворога.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що радник очільнику Офісу президента Олексій Арестович розповів про те, що Збройні сили України завдали кілька результативних ударів по позиціях і складах російських окупантів у Херсонській та Луганській областях.

В результаті захисники України вразили техніку і боєкомплекти армії РФ.

Крім того, повідомлялося, що українським військовим станом на 14 липня вже вдалося відбити у російських окупантів 44 населених пункти в Херсонської області.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Херсона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти