У Запорізькій області росіяни втопили в річці броньовик з вкраденими в українців речами

16 червня 2022, 16:10
503
Як повідомляють очевидці, окупанти трагікомічно звалилися прямо на броньованій вантажівці в річку Молочна.
Вантажівка, потонув
У Запорізькій області росіяни втопили в річці броньовик з вкраденими в українців речами / скріншот з відео, УНІАН

Російські агресори у тимчасово окупованому місті Токмак навантажили повний броньований автомобіль вкраденими в українців плазмами, роутерами і мішками з аграрною продукцією, але потім трагікомічно звалилися в річку молочна. Про це повідомляє Telegram-канал "Це Запоріжжя".

"У Токмаку потрапила в аварію, перекинулася і впала в річку машина з накраденим майном. Очевидці повідомляють, що в броньованому авто були плазми, роутери і агромешки. Машина звалилася в річку Молочна", ‒ зазначено в повідомленні.

Крім того, в Мережі опублікували відео інциденту, яке було знято очевидцями. На ньому видно лежить догори колесами машина, частково точить з руки. Кузов у неї відкритий ‒ тобто окупанти витягували те, що не пошкодилося при падінні і попаданні всередину автомобіля води.

відео дня

читайте такожБійці ССО знайшли мертвого окупанта, який обіймав вкрадений бойлер

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що фермер на Херсонщині ліквідував російських окупантів, які хотіли вкрасти його техніку. Разом з охороною він відкрив вогонь по ворогах і вбив двох загарбників.

"Вони були у військовій формі, сказали, що забирають техніку "на потреби армії". Коли ми не погодилися, то почали ще більше "бикувати". Охорона не злякалася, відкрила вогонь. Двоє 200-х, ще парочка 300-х втекли. Чекаємо нових візитів", - додав підприємець.

Пізніше мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров написав про черговому смертельному подарунку українських фермерів для окупантів.

"Нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих ра**истів, які крали її у фермерів. І це черговий різновид партизанського руху, опору, який є сьогодні на території Мелітопольського району. Не треба у нас нічого красти, це все вирощувалося сильною працею наших фермерів", - розповів Федоров.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти