Черешня була з" сюрпірзом": окупанти отруїлися ягодами, які вкрали у мелітопольців

16 червня 2022, 11:11
Місцеві фермери "нагодували" загарбників правильними черешнями.
Черешня була з' сюрпірзом': окупанти отруїлися ягодами, які вкрали у мелітопольців
Окупанти отруїлися ягодами , які вкрали у мелітопольців/ скріншот, УНІАН

У Мелітополі Запорізької області місцеве населення відкрито проігнорувало святкування Дня РФ, яке влаштували путінські війська в місті.

Люди також відмовляються брати російські паспорти і труять окупантів, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі.

"Партизанський рух в Мелітополі - це не виняток, це правило. Опір в Мелітополі поглинає понад 99% всіх жителів міста, що залишилися. Ті останні кроки, які роблять наші жителі міста щодо опору, вони повністю ігнорували святкування "дня РФ" в Мелітополі, і як бачив весь світ в черзі за російськими паспортами вишикувалося 15 осіб з 70 тисяч, які залишилися зараз в тимчасово окупованому місті", - розповів Федоров.

відео дня

Також він повідомив про черговий подарунок наших фермерів для ра**истів.

читайте також"Чекаємо нових візитів": фермер на Херсонщині вбив окупантів, які хотіли вкрасти його техніку"Нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих ра**истів, які крали її у фермерів. І це черговий різновид партизанського руху, опору, який є сьогодні на території Мелітопольського району. Не треба у нас нічого красти, це все вирощувалося сильною працею наших фермерів", - розповів Федоров.

Раніше ми розповідали, що в Київській області в Бородянці місцевий дідусь "пригостив" кадировців отруєною бринзою. Як розповів пенсіонер, він приготував бринзу на щурячій отруті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти