"У Сирії такого не було": російські окупанти скаржаться, що війна в Україні стала нестерпною

28 березня 2022, 10:08
1336
Військове командування РФ обіцяло, що забере одних військових додому 19 березня, інших – 25 числа. Однак реальної можливості провести ротацію так і не знайшли.
військові Росії, армія РФ
Військових РФ годують обіцянками про швидку ротацію / Фото Reuters

Російська армія готова тікати з України. Щоб її утримати, Кремль придумує нові "обіцянки". Про це свідчить чергова порція телефонних розмов загарбників, які вдалося перехопити Службі безпеки України.

"Спочатку загарбникам обіцяли триденний переможний марш. Згодом ра**исти тримали своїх воїнів обіцянками ротації. Одним говорили, що заберуть додому 19 березня, іншим – що 25-го. Однак реальної можливості провести ротацію так і не знайшли, а для тих, хто під тиском українських захисників поступово втрачає надію, придумали нову дату - "кінець місяця", - йдеться в повідомленні СБУ в Facebook.

У розмові з дружиною один з окупантів каже: "...паніка якась. Не можу більше.... Я тут нікому не потрібен...""

відео дня

Він просить її ще раз запитати командування його військової частини, коли все ж таки планується ротація.

"Дев'ятнадцятого нас повинні були поміняти. Дев'ятнадцяте число пройшло, а вони нічого не думають", - говорить російський військовий.

За його словами, подальше перебування на війні в Україні для нього є просто нестерпним.

"Кожного разу я прокидаюся з такою радістю, що я прокинувся. У Сирії такого не було. Ти розумієш? У Сирії... моментів таких навіть не було", - сказав окупант дружині.

Як повідомляв Главред, російські окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС ще 24 лютого - в перший день війни Росії проти України - викопали окопи в Рудому лісі в зоні ЧАЕС. Це найстратегічніший об'єкт Чорнобильської зони. Сьогодні ця територія як і раніше небезпечна. У військових РФ підвищилися шанси отримати опромінення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти