У Мелітополі підірвали машину з двома ФСБшниками всередині - ЗМІ

23 грудня 2022, 12:32
252
Як пишуть Telegram-канали, в білому седані Renault Duster були двоє співробітників ФСБ. Обидва отримали важкі поранення.
Вибух, авто, Мелітополь
У Мелітополі підірвали машину з двома ФСБшниками всередині - ЗМІ / колаж фото з Telegram

У центрі тимчасового окупованого міста Мелітополь (Запорізька область) пролунав потужний вибух в автомобілі, який використовували агресори. Про це повідомив на своєму каналі в Telegram мер міста Іван Федоров.

"За даними очевидців, підірвано автомобіль, яким користувалися ра**исти. Що стосується пасажирів і їх стану, інформація уточнюється!", - написав він.

Як пише місцеве видання "РИА Мелітополь", вибух прогримів об 11.07 за київським часом в районі зупинки "Паркова". Вибухнув білий седан моделі Renault Duster.

Як пишуть Telegram-канали країни-агресора, в Renault були двоє співробітників ФСБ. Обидва отримали важкі поранення.

Місце вибуху оточили співробітники окупаційної поліції, туди з сиреною поїхали пожежники і "швидкі". За інформацією журналістів, вчора, 22 грудня, біля відділення окупаційної поліції, що зайняла приміщення держохорони, був також знайдений автомобіль з вибухівкою.

Наступ ЗСУ на Мелітополь

Головнокомандувач армією України Валерій Залужний в інтерв'ю The Economist заявив, що для виходу на адмінкордони з Кримом ЗСУ потрібно подолати відстань у 84 кілометри до Мелітополя. За його словами, цього буде достатньо, щоб отримати повний вогневий контроль над сухопутним коридором до Криму і ведення вогню по Перекопському перешийку далекобійною артилерією.

У Forbes писали, що війська України можуть перейти в наступний наступ вже в Запорізькій області. Атака може бути неминучою, незважаючи на зиму. Потенційна мета операції - звільнення більшої частини окупованого півдня і відтіснення російських загарбників до вузької ділянки суші, яка з'єднує материк із захопленим Кримом.

У New York Times зазначили, що Мелітополь-"ворота в Крим". На думку журналістів, у разі звільнення місті Україні вдасться встановити контроль над ключовим транспортним вузлом і повернути собі не тільки Запорізьку область, а й Лівобережжя Херсонщини. Війська РФ, таким чином, можна відкинути назад до Криму.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти