У Маріуполі виявлено величезний могильник: 70 загиблих закопали без впізнання

27 травня 2022, 12:02оновлено 27 травня 2022, 13:33
Людей замкнуло уламками будівлі після обстрілу окупантів.
У Маріуполі виявлено величезний могильник: 70 загиблих закопали без впізнання
У Маріуполі виявлено величезний могильник / скріншот

У Маріуполі виявили черговий могильник. У ньому були знайдені близько 70 тіл загиблих українців.

Окупаційні МНСники розбирають завали по вул. Куїнджі, на території колишнього заводу "Жовтень", повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"В ході розбору завалів МСЖД Росії по вул. Куїнджі, на території колишнього заводу "Жовтень" знайдено близько 70 тіл загиблих. Причина та ж – людей замкнуло уламками будівлі після обстрілу. Тіла загиблих були упаковані в пластикові мішки і вивезені для поховання в братській могилі в с. Старий Крим", - повідомив Андрющенко.

відео дня

За його словами, ідентифікація загиблих не проводилася.

читайте такожПутін готовий на будь-які звірства: Україні загрожує Нова Буча і Маріуполь - історик"Місцеві кажуть, що особливо ідентифікувати нічого було з урахуванням стану тел.скільки таких могильників, залишених російськими бомбами в Маріуполі, ще буде знайдено. Одиниці? Десятки? Сотні? Лють", - писав Андрющенко.

Раніше керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов повідомив нові деталі спеціальної операції з прориву українськими вертолітників для доставки допомоги захисникам Маріуполя, які виявилися заблоковані на заводі "Азовсталь".

Зазначимо, що у перші дні повномасштабного вторгнення російські війська намагалися захопити Миколаїв за планом Маріуполя, взявши місто в облогу. ЗСУ змогли відбити атаку і перешкодити планам окупантів.

Дивіться Новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти