У Мангуші окупанти масово вирили братські могили для вбитих ними жителів Маріуполя - радник мера

21 квітня 2022, 17:08
За інформацією радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, всі тіла вбитих і загиблих жителів привозять в братські могили в пластикових пакетах.
Могила
У Мангуші окупанти масово вирили братські могили / Петро Андрюшенко

В Мангуші, поблизу Маріуполя, російські окупанти облаштували величезну кількість братських могил, в яких ховають загиблих в Маріуполі людей. Про це на своєму Telegram-каналі написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"В районі об'їзної дороги кафіри облаштували кілька братських могил розміром до 30 метрів кожен і вантажівками звозять тіла загиблих, фактично просто скидаючи їх насипом. Це знову підтверджує нашу попередню інформацію про накопичення тіл загиблих в іншому місці, в районі промзони в Маріуполі. Це прямий доказ військових злочинів і спроби їх приховати", - пише він.

читайте такожВимагали зізнатися, що він з Азова: у Маріуполі окупанти тиждень катували студента струмом

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що під Маріуполем після триденних тортур російськими окупантами загинув Євген Баль - капітан першого рангу, письменник і журналіст.

Українського письменника-ветерана жорстоко побили. Він не зміг прийти до тями після тортур - його серце зупинилося 2 квітня. До свого 79-річчя він не дожив 6 днів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти