У Києві пенсіонер заліз через вікно до квартири на 9-му поверсі та взяв у заручниці жінку

7 червня 2021, 13:09
Чоловік розбив вікно у квартирі та проник всередину. Виявивши в будинку жінку, схопив зі столу ніж і почав їй погрожувати.
У Києві пенсіонер заліз через вікно до квартири на 9-му поверсі та взяв у заручниці жінку
У Києві 68-річний чоловік заліз через вікно до квартири на 9-му поверсі і взяв у заручниці жінку / Нацполіція

Кричущий випадок стався у Києві - 68-річний чоловік заліз через вікно в квартиру і почав погрожувати ножем власниці житла. На щастя, жінка встигла зателефонувати подрузі, яка викликала поліцію.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, в неділю, 6 червня, орієнтовно о 23:00 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лісковській, в Деснянському районі, до квартири на дев'ятому поверсі через вікно проник чоловік і тримає в заручниках її власницю.

"На вказану адресу терміново прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи територіального та головного управлінь поліції, а також спецпризначенці КОРД", — йдеться у повідомленні поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік розбив вікно в квартирі і проник всередину. Виявивши в будинку жінку, схопив зі столу ніж і почав їй погрожувати. Потерпіла встигла зателефонувати подрузі, яка викликала поліцію.

Прибувши за адресою, бійці КОРДу провели переговори зі зловмисником, унаслідок чого він відкрив двері і відпустив жінку.

читайте такожЗґвалтували та викинули помирати: з'явилися резонансні деталі трагедії на ПолтавщиніЗ потерпілою працювали психологи та оглянули медики, а 68-річного киянина правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України

За даним фактом слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру у вчиненні злочину, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Трохи згодом у коментарі ТСН сусіди розповіли, що чоловік раніше часто навідувався до цієї квартири, і сама жінка це підтвердила. Але запевняє, що чоловік був дуже п'яним і поводився неадекватно.

"Людина в стані алкогольного сп'яніння. Він був неадекватний. Крім загроз життю, більше нічого .... Я не була схильна до діалогу, дуже перелякана була", - розповіла звільнена заручниця.

Відомо, що чоловіка затримано, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Раніше у столиці України затримали 32-річного чоловіка, який напав у ліфті на десятирічну школярку і вчинив над нею розпусні насильницькі дії сексуального характеру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти