У Києві завгосп школи в ліфті напав і зґвалтував 10-річну дівчинку

5 березня 2021, 14:59
32-річний чоловік скоїв злочин на сексуальному ґрунті у ліфті багатоповерхового будинку, що розташований у Дніпровському районі міста Київ.
Ліфт
У Києві завгосп школи в ліфті зґвалтував дівчинку / УНІАН

У столиці України затримали 32-річного чоловіка, який напав у ліфті на десятирічну школярку і скоїв над нею розпусні насильницькі дії сексуального характеру. Як повідомляється на сайті київської прокуратури, інцидент стався в середу, 3 березня, близько 14:40, в багатоповерховому будинку у Дніпровському районі.

"Підозрюваний помітив малолітню дівчинку, яка йшла додому по вул.райдужній у Дніпровському районі Києва, і простежив за нею. Зайшовши в під'їзд будинку, чоловік силою заштовхнув малолітню в ліфтову кабіну і вчинив розпусні дії. Коли ліфт зупинився, підозрюваний втік по сходах", - йдеться в повідомленні.

Зловмисника оперативно затримали. Ним виявився 32-річний киянин, який працює в одній зі столичних шкіл заступником директора з господарської роботи. Йому повідомили про підозру за частиною 2 статті 156 КК України (розбещення неповнолітніх), яка передбачає до восьми років в'язниці.

Поліція подала до суду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

читайте такожНа Полтавщині діти зґвалтували 4-річну дитину

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Навесні минулого року в Дніпрі правоохоронці запідозрили 56-річного музичного керівника дитячого колективу в зґвалтуванні 12-річної вихованки.
  • За даними прокуратури, чоловік, застосовуючи психологічний тиск, змушував дівчинку займатися з ним сексом. При цьому свої дії він записував на відео, яке надалі продавав.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти