У ГУР дізналися ймовірні плани РФ: Зеленський провів важливе засідання Ставки

1 вересня 2023, 20:57
799
На засіданні Ставки верховного Головнокомандувача обговорили виключно ситуацію на фронті.
Володимир Зеленський, українські військові
Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного Головнокомандувача / Офіс президента України, ОПБр імені Богдана Хмельницького

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного Головнокомандувача у п'ятницю, 1 вересня.

За його словами, на засіданні обговорили виключно ситуацію на фронті. Про це він повідомив в Telegram.

"Сьогоднішня Ставка тільки про фронт", - йдеться в повідомленні.

відео дня

За словами президента, детально обговорили ситуацію в Харківській області, на Донбасі, на півдні, в Запорізькій області та на Лівому березі Херсонської області.

Крім того, обговорювалися дії з евакуації поранених, а також плани ворога. За словами Зеленського, на засіданні було заслухано окрему закриту доповідь керівника ГУР Кирила Буданова.

"Ключове - дати нашим воїнам ще більше необхідного для наступальних операцій, для розмінування, для евакуації поранених бійців. Кожен з учасників Ставки ясно розуміє, що повинен робити", - додав Зеленський.

Раніше в Bloomberg дали похмурий прогноз про закінчення війни в Україні. Швидке рішення на полі бою рідко буває. Контрнаступ ЗСУ було шалено переоцінено "яструбами" в США і Європі, вважає Макс Гастінгс.

Нагадаємо, у Зеленського розкрили несподіваний сценарій закінчення війни. Україні не буде легко у звільненні окупованих РФ територій, вважає Михайло Подоляк.

Раніше військовий розповів, як закінчиться війна, якщо Путін не стане. Заступник командира батальйону "Арей" Української добровольчої армії Сергій Жеребило в інтерв'ю Главреду розповів, чи закінчиться ця війна, коли Путіна не буде.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти