У боях за Україну загинув громадянин Канади, з ним були ще кілька бійців Інтернаціонального легіону

25 липня 2022, 07:31
Дані про особу канадця не розголошуються. Родині загиблого надають допомогу. Він міг бути в групі з двома громадянами США та одним шведом на Донбасі.

ВСУ, прапор Канади
У боях за Україну загинув громадянин Канади / Фото pixabay.com

На війні в Україні загинув громадянин Канади. Загиблий міг бути в групі з двома громадянами США і одним шведом, про смерть яких стало відомо 23 липня.

Видання Reuters повідомляє з посиланням на Міністерство закордонних справ Канади, що дані про особу громадянина Канади, який загинув у боях за Україну, поки розголошувати не будуть.

відео дня

Родині загиблого бійця надають необхідну допомогу.

"Міністерству закордонних справ Канади відомо про смерть канадця в Україні. Співробітники консульства перебувають на зв'язку з сім'єю та надають консульську допомогу", – цитує видання слова представництва відомства.

Нагадаємо, 23 липня ABC News з посиланням на представника Держдепартаменту повідомляло про загибель двох громадян США на Донбасі. Також загинув громадянин Швеції. Канадець міг бути в одній групі з ними.

У Державному департаменті США не назвали імен загиблих. У той же час видання Politico з посиланням на командира Інтернаціонального легіону Руслана Мірошниченка повідомило, що мова йде про американців Люка "Скайуокера" Луцишина і Брайана Янга, канадця – Еміля Антуана Рой-Сіруа, громадянина Швеції – Едварда Патріньяні.

Бійці входили до складу сил спеціальних операцій територіальної оборони ЗСУ. Підрозділ базується біля Сіверська в Донецькій області. По них відкрив вогонь танк РФ.

Дивіться новини Донбасу онлайн:

Як повідомляв Главред, у боях з російськими окупантами в Україні загинув доброволець ЗСУ з Грузії - Кахабер Гоголь.

Раніше в боях за Сєвєродонецьк загинули четверо військовослужбовців Іноземного легіону оборони України - вони були громадянами Нідерландів, Німеччини, Франції та Австралії.

Також у боях за Україну в Донецькій області загинув ще один іноземний доброволець - 30-річний громадянин Швеції. Загиблий боєць раніше служив у Повітряних силах Швеції, був у званні лейтенанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти