Захищаючи Україну від окупантів, трагічно загинув український футболіст

23 липня 2022, 14:51
Вихованцю львівських "Карпат" Павлу Кириченку було 27 років. Він загинув у зоні бойових дій, захищаючи Україну від російських загарбників.
Павло Кириченко
Павло Кириченко загинув, захищаючи Україну / Фото facebook.com/lvivfootball

Війна Росії в Україні забрала життя ще одного спортсмена. У боях з російськими окупантами загинув 27-річний вихованець львівських Карпат Павло Кириченко.

"На 28-му році в зоні бойових дій трагічно обірвалося життя захисника України, вихованця львівських "Карпат" (вихованець Володимира Щерби та Романа Деркача), ексфутболіста юнацької команди "Куликова" Павла Кириченка. Вічна і світла пам'ять Герою! Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким загиблого воїна!",- йдеться в повідомленні Львівської Асоціації футболу в Facebook.

Прощання із загиблим захисником України відбудеться в понеділок, 25 липня, об 11:00 у Львові (храм Петра і Павла).

відео дня

Як повідомляв Главред, в бою з російськими окупантами в Донецькій області загинув молодший лейтенант Збройних сил України, колишній плавець і тренер в СК Зоря Володимир Ульяницький. 22 липня його проводили в останню путь в Миколаєві.

Також ми писали, що в суворих боях з російськими агресорами трагічно загинув легендарний телеведучий музичного каналу М1 Карім Гуламов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти