У боях за Україну загинув доброволець та чемпіон-боєць ММА з Польщі

24 липня 2022, 18:39
Польський доброволець Томаш Валентек, чемпіон цієї країни зі змішаних єдиноборств ММА, загинув у складі ЗСУ в жорстоких боях з окупантами.
Доброволець, Свічка
У боях за Україну загинув доброволець та чемпіон-боєць ММА з Польщі / https://ua.depositphotos.com/ і Twitter

На боці ЗСУ в боях з російськими окупантами загинув боєць Інтернаціонального легіону - польський доброволець Томаш Валентек, який був чемпіоном Польщі зі змішаних єдиноборств ММА. Про це повідомили в Twitter профільної Федерації Польщі.

Як повідомило Polskie Radio, Валентек загинув на Донбасі в результаті артилерійських обстрілів на початку тижня.

"З великим сумом ми сприйняли інформацію про загибель Томека, який як польський доброволець воював в Інтернаціональному легіоні оборони України і там загинув. Томек взяв участь і виграв другий чемпіонат ММА, організований в місті Глівіце. Спочивай з миром", - зазначили його колеги-бійці ММА.

відео дня
У боях за Україну загинув доброволець та чемпіон-боєць ММА з Польщі

До слова, на даний момент, як кажуть у британських ЗМІ, проти Росії на боці України воюють понад 20 тисяч іноземців. У лавах Збройних сил Україн поступили добровольці з більш ніж 50 країн світу.

читайте такожУ боях за Україну загинув 30-річний доброволець зі Швеції

Нагадаємо, раніше білоруське видання Наша Нива повідомляло про те, що шестеро білоруських добровольців ЗСУ з полку імені Кастуся Калиновського загинули під Лисичанськом.

Як виявилося, білоруси опинилися на шляху великої колони російських військ і вступили в бій. Згодом стало відомо, що частина військових загинула, інші потрапили в російський полон.

До того, у боях за Україну з російськими окупантами, виконуючи бойове завдання, загинув командир батальйону "Волат "полку імені Кастуся Калиновського - білорус Іван Марчук з позивним"Брест".

Його підрозділ взяв участь у стримуванні танкового прориву ворога 26 червня під Лисичанськом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти