"Ураганами" цілять в дітей: на Дніпропетровщині від ворожого удару загинув хлопчик

3 вересня 2022, 19:03
Під час обстрілу були пошкоджені багатоповерхівки, магазини, дитячий садок, ліцеї та ЦНАП.
1660108639-6631.jpg
Росіяни обстріляли Дніпропетровщину, загинула дитина / Фото t.me/dnipropetrovskaODA

У Зеленодольську на Дніпропетровщині російські війська під час потужного обстрілу вбили 9-річного хлопчика, повідомив очільник ОВА Валентин Резніченко в Telegram.
У суботу, 3 вересня, після обіду росіяни двічі обстріляли Зеленодольську громаду з "Ураганів". Попередньо 10 осіб постраждали. Всі наразі перебувають в лікарні, більшість із них - у важкому стані.

За інформацією голови Дніпропетровської ОВА, під час обстрілу було пошкоджено 8 багатоповерхівок, магазини, дитячий садок, ліцеї та будівлю ЦНАПу. У Великій Костромці також пошкоджені житлові будинки.

"Ураганами" цілити в дітей. Немає слів. Розплата прийде", - написав Валентин Резніченко.

Раніше в Дніпропетровській області в середу, 31 серпня, трагічно загинув 17-річний юнак. Про це розповів керівник Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Валентин Резніченко.

Підліток ненароком торкнувся касетний боєприпас, який не здетонував після чергового обстрілу регіону російськими окупантами. Снаряд вибухнув. Юнак загинув на місці.

Зазначимо, 28 серпня місцеві жителі в соцмережах писали, що в Дніпрі пролунали вибухи. Звуки вибухів були чутні в передмісті Дніпра з боку Запоріжжя. Крім того, після вибухів над містом сталось задимлення.

Нагадаємо, окупанти завдали ракетного удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Кількість загиблих у Чаплине зросла до 25 осіб, двоє - діти.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти