Українці вважають себе нещасною нацією: яке місце посіла країна в рейтингу

2 лютого 2022, 19:15оновлено 2 лютого 2022, 22:41
57% населення світу задоволені життям, лише 13% їй не задоволені і ще 28% не відчувають ні задоволення, ні невдоволення.
щастя
України вважають себе нещасливими / feelin.kiev.ua

В Індексі щастя Україна (+20%) займає 38 місце з 44-х - таким чином, українці потрапили до топ-10 найнещасливіших націй світу.

За даними Міжнародного опитування Gallup International, яке в Україні проводили фонд Демократичні ініціативи та КМІС, 57% населення світу задоволені життям, лише 13% їй не задоволені і ще 28% не відчувають ні задоволення, ні невдоволення.

Найщасливішими себе відчувають мешканці:

  • Колумбії (+79%),
  • Казахстану (+76%),
  • Албанії (+74%),
  • Еквадору (+73%)
  • Малайзії (+73%).

Як і в попередніх опитуваннях Gallup, населення Латинської Америки, Африки та Східної Азії відчуває себе найщасливішим з усіх країн світу, тоді як жителі Європи, Близького Сходу та Росії відчувають себе більш нещасними.

відео дня
Українці вважають себе нещасною нацією: яке місце посіла країна в рейтингу

Раніше Главред писав про те, що майже половина українців-понад 42% - заявила, що не хоче переїжджати на постійне місце проживання за кордон. Близько 11% громадян України не проти емігрувати. За даними соціологів, 42,4% учасників опитування не хочуть залишати Україну. Ще 20,3% українців обрали варіант "скоріше ні" на питання про можливу еміграцію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти